Έκανε νταμπλ το Kia EV6 στα βραβεία Red Dot 2022

Έκανε νταμπλ το Kia EV6 στα βραβεία Red Dot 2022

1.636 Επισκέψεις στο άρθρο (22/3/2022)

Μία ακόμα τιμητική διάκριση πέτυχε το ηλεκτρικό Kia EV6 λαμβάνοντας το βραβείο «Red Dot: Best of the Best» για τον πρωτοποριακό και καινοτόμο σχεδιασμό του.

Ακόμα ένα βραβείο

Λίγες ημέρες αφότου στέφθηκε Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2022, το πολυβραβευμένο Kia EV6 κέρδισε τη συνολική νίκη στα βραβεία σχεδίασης Red Dot 2022. Η 50μελής κριτική επιτροπή του διεθνούς διαγωνισμού σχεδίασης απένειμε στο EV6 το βραβείο «RedDot: Best of the Best» για τον πρωτοποριακό και καινοτόμο σχεδιασμό του. Το πλήρως ηλεκτρικό crossover ανακηρύχθηκε επίσης νικητής στην κατηγορίας RedDot: «Καινοτόμα Προϊόντα».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σχεδιασμένο με τη «γλώσσα» Opposites United

Ως το πρώτο αποκλειστικά ηλεκτρικό όχημα της Kia, το EV6 συμβολίζει τη νέα κατεύθυνση της μάρκας. Το ηλεκτρικό crossover δημιουργήθηκε σύμφωνα με τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Kia «Opposites United», η οποία αντιπαραβάλλει συνδυασμούς αιχμηρών στιλιστικών στοιχείων και γλυπτικών σχημάτων. Το EV6 είναι επίσης το πρώτο Kia που βασίζεται στην πλατφόρμα Electric-Global Modular Platform (E-GMP) του Ομίλου Hyundai. Η πλατφόρμα έδωσε τη δυνατότητα στο EV6 να προσφέρει ευρύχωρο εσωτερικό, αυτονομία έως και 528 χιλιόμετρα και τεχνολογία γρήγορης φόρτισης 800 volt που επιτρέπει στο όχημα να φορτίζεται από 10 έως 80% σε μόλις 18 λεπτά, σύμφωνα με τη μάρκα.

Συνέχισε την παράδοση το EV6

Το EV6 συνεχίζει την εντυπωσιακή επιτυχία της Kia στα βραβεία Red Dot από το 2009, όταν το Kia Soul έγινε το πρώτο όχημα από κορεατική μάρκα που έλαβε το βραβείο, ενώ συνολικά 27 μοντέλα της Kia έχουν βραβευτεί με το βραβείο Red Dot. Το EV6 είναι επίσης το έκτο μοντέλο της Kia που λαμβάνει το βραβείο Red Dot «Best of the Best».

Τι είναι τα βραβεία Red Dot

Το Red Dot Design Award είναι ένας από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς σχεδιασμού στον κόσμο. Ανακοινώνεται ετησίως από το Design Zentrum Nordrhein-Westfalen και χωρίζεται σε τρεις κλάδους: Σχεδιασμός Προϊόντων, Σχεδιασμός Επωνυμιών & Επικοινωνίας και Σχεδιασμός. Η ιστορία του παραδοσιακού βραβείου «Red Dot Award: Product Design» ξεκινά από το 1955.Οι φετινές συμμετοχές αξιολογήθηκαν από μια 50μελή διεθνή κριτική επιτροπή ανεξάρτητων σχεδιαστών, καθηγητών σχεδίου και αναγνωρίσιμων δημοσιογράφων. Εκτός από την αισθητική, ο διαγωνισμός σχεδιασμού προϊόντων αξιολογεί και τομείς όπως η λειτουργικότητα, η εργονομία, η ποιότητα και η οικολογική συμβατότητα.

Συνέχισε την παράδοση το EV6.
-Πήρε το βραβείο σχεδιασμού «Red Dot: Best of the Best».
-Επικράτησε και στην κατηγορία «Red Dot: Καινοτόμα Προϊόντα».
-Σχεδιασμένο με τη «γλώσσα» Opposites United.
-Φορτίζεται από 10 έως 80% σε μόλις 18 λεπτά.
Σου αρέσει σχεδιαστικά το ηλεκτρικό Kia EV6;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Σχολιάστε
NEO IVECO DAILY
Autocheck