Εντυπωσιακή αν μη τι άλλο η εμφάνιση της συγκεκριμένης Mercedes.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Εντυπωσιακή αν μη τι άλλο η εμφάνιση της συγκεκριμένης Mercedes.

Εκθαμβωτικό αστέρι 1000 PS

5.100 Επισκέψεις στο άρθρο (24/10/2016)

Ο Mansory είναι ένας βελτιωτικός οίκος που ότι πιάσει το περιποιείται και με το παραπάνω. Όπως αποδεικνύει και αυτή η S63 AMG των 1000 ίππων.

Ο βελτιωτικός οίκος Mansory κατά καιρούς μας έχει δώσει πολύ δυνατές βελτιώσεις και μάλιστα σε αυτοκίνητα που άλλοι βελτιωτές δεν τολμούν να αγγίξουν. Ferrari, Lamborghini αλλά και πολλές Mercedes-AMG έχουν περάσει από τα χέρια του.

Το πίσω μέρος είναι τρομακτικό.

Το πίσω μέρος είναι τρομακτικό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Τελευταίο του δημιούργημα η Mercedes-AMG S63 η οποία πλέον έχει να επιδείξει μία σειρά από αισθητικές αλλά και μηχανολογικές παρεμβάσεις οι οποίες έκαναν τον χαρακτήρα της πιο σκληροπυρηνικό.
 
Συγκεκριμένα ο Mansory της τοποθέτησε αεροδυναμικά στοιχεία από ανθρακονήματα, όπως εμπρός σπόιλερ, εισαγωγές αέρα, αεροτομή οροφής, πίσω σταθερή αεροτομή και αεροδυναμικό διαχύτη. Επιπροσθέτως ο Mansory διαθέτει μία σειρά από ζάντες σε διάφορα σχέδια, σε μεγέθη μέχρι 22 ίντσες, ενώ με ρύθμιση στην αερανάρτηση μειώνει την απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος 30 χλστ.

Όσον αφορά το μοτέρ της S63 AMG, ο Mansory προσφέρει εκδόσεις με 720, 800, 900 και 1000 ίππους, χωρίς πάντως να μας λέει ακριβώς πως πετυχαίνει αυτά τα νούμερα ή να δίνει τιμές επιδόσεων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

home pro
test center