Renegade
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Renegade

Jeep

37.946 Επισκέψεις στο άρθρο

Tι αξίζει να δεις:

Wrangler

Wrangler

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Σίγουρα ξεκινάς από το προσφάτως ανανεωμένο Renegade με τα νέα μοτέρ κλπ. Αλλά ποιος θα αντισταθεί να περάσει και να κάτσει μέσα στο Wrangler; 

Renegade
Πέρα από την μικρή αισθητική ανανέωση μέσα-έξω, το μικρό Jeep απέκτησε νέους κινητήρες. Έτσι για πρώτη φορά σε Jeep συναντάμε τρικύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 1,0 λτ. με 120 ίππους. Ο τετρακύλινδρος turbo, 1,33 λτ. κινητήρας προσφέρεται σε δύο εκδόσεις και συγκεκριμένα με 150 ή 180 άλογα και 270 Nm ροπής. Στους πετρελαιοκινητήρες παραμένουν οι επιλογές σε 1,6 και 2,0 λτ, ωστόσο βαδίζουν σύμφωνα με τον κανονισμό εκπομπών ρύπων Euro 6-d. Φυσικά προσφέρεται και με σύστημα τετρακίνησης, καθώς και σε εξοπλιστικές εκδόσεις Sport, Longitude, Limited και  σκληροπυρηνική Trailhawk.

Compass
Η Jeep τοποθετεί το 4,4 μέτρων Compass  πάνω από το Renegade και κάτω από το μεγαλύτερο Cherokee, για πάρει θέση μάχης στην κατηγορία των οικογενειακών SUV. Το ευρύχωρο και πρακτικό εσωτερικό είναι πλέον ιδιαίτερα προσεγμένο σε ποιότητα, ενώ είναι εξοπλισμένο με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες ασφάλειας και συνδεσιμότητας. Διαθέσιμο σε 4Χ2 και 4Χ4 εκδόσεις με κινητήρα βενζίνης 1,4 turbo και 140 ή 170 ίππους. Επίσης προσφέρονται 1,6 και 2,0 turbodiesel κινητήρες με 120 και 140 ή 170 ίππους αντίστοιχα. Και σε αυτό το μοντέλο η έκδοση TrailHawk διαθέτει σκληροπυρηνικά off road χαρακτηριστικά και κοντές σχέσεις.

Wrangler
Tο εμβληματικό Wrangler εκμοντερνίστηκε και έγινε πιο πολιτισμένο, χωρίς όμως να χάσει τον έντονο off road χαρακτήρα του. Στην ελληνική αγορά προσφέρεται σε πεντάπορτο αμάξωμα και έκδοση Sport, ενώ παραμένει ο χαρακτήρας έντονης ελευθερίας, με τις αφαιρούμενες πόρτες και οροφή. Η έκδοση Rubicon εκτός από δυναμική εμφάνιση εφοδιάζεται και με πιο ικανό σύστημα τετρακίνησης. Οι βελτιώσεις συνεχίζονται και στο εσωτερικό, όπου με προσεκτικό τρόπο έχει εισχωρήσει η τεχνολογία. Διατίθεται με 2,2 λτ.  turbodiesel κινητήρα, που αποδίδει περίπου 200 άλογα και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων..

Cherokee
Η ανανεωμένη γενιά του Cherokee διαθέτει ένα αρκετά αλλαγμένο εμπρός μέρος, το οποίο θυμίζει αυτό του Compass. Στο πίσω μέρος έχει γίνει επίσης μια σειρά αλλαγών με νέα φώτα τεχνολογίας LED, νέο προφυλακτήρα, αλλά και μπάρες οροφής που ολοκληρώνουν την εικόνα. Το νέο μοντέλο διατίθεται με τον, 2,2 turbodiesel κινητήρα, που φοράει το νέο Wrangler απόδοσης 200 ίππων, ενώ στο στάνταρ ή έξτρα εξοπλισμό προστέθηκαν  τεχνολογίες ασφάλειας και συνδεσιμότητας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
NISSAN