Αrona - Ateca - Tarraco
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αrona - Ateca - Tarraco

SEAT

37.945 Επισκέψεις στο άρθρο

Tι αξίζει να δεις:

Leon TGI - Ibiza TGI - Arona TGI

Leon TGI - Ibiza TGI - Arona TGI

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Σίγουρα τη γκάμα των εκδόσεων με φυσικό αέριο: Οικονομία και ευκολία στην καθημερινότητα χωρίς συμβιβασμούς. 

«Οικογενειακό» θα είναι το κλίμα στο περίπτερο της SEAT στην «Αυτοκίνηση 2019», καθώς η Τεχνοκάρ, η ελληνική αντιπροσωπεία της ισπανικής φίρμας, θα εκθέσει τις δύο οικογένειες της γκάμας της. 

Η περιπέτεια θέλει SUV
H SEAT διαθέτει τρεις επιλογές σε SUV μοντέλα για αυτούς που επιθυμούν ένα όχημα που θα μπορεί να πηγαίνει και εκτός δρόμου, επιδεικνύοντας έναν πιο περιπετειώδη χαρακτήρα. To Arona το πιο μικρό από τα τρία, με μήκος 4,13 μ. αποτελεί την πρόταση της ισπανικής φίρμας στην κατηγορία των B-SUV και είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις πετρελαίου και βενζίνης, με 95 και 115 ίππους, ενώ η κορυφαία του έκδοση FR, εξοπλίζεται με τον νέο TSI Evo κινητήρα χωρητικότητας 1,5 λτ. που αποδίδει 150 ίππους. Τα παραπάνω σύνολα συνδυάζονται είτε με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, είτε με αυτόματο κιβώτιο DSG 7 ταχυτήτων με κίνηση αποκλειστικά στους μπροστά τροχούς.

Στη μέση της οικογένειας των SUV, θα συναντήσουμε το Ateca με μήκος 4,36μ. και κινητήρες 1,0 λτ. έως και 2,0 λτ., με την απόδοσή του να κυμαίνεται από 115 έως 190 ίππους. Ανάλογα με την έκδοση προσφέρεται ηλεκτρονικά ελεγχόμενη τετρακίνηση, αλλά και αυτόματο κιβώτιο DSG διπλού συμπλέκτη.

Το πιο νέο και μεγαλύτερο όλων είναι το Tarraco, μήκους 4,735 χιλιοστών και ύψους 1.658 χιλιοστών, το οποίο προσφέρεται με τέσσερις επιλογές, δύο βενζίνης και δύο πετρελαίου, αμφότερες με ισχύ 150 ίππων ή 190 αλόγων ίππων και δυνατότητα επιλογής αυτόματου ή χειροκίνητου κιβωτίου και κίνηση στους τέσσερις τροχούς. 

Η οικονομία θέλει CNG
Μπορεί να μην υπάρχουν πολλές επιλογές σε αυτοκίνητα CNG, ωστόσο η SEAT έχει λανσάρει στην αγορά τρία μοντέλα φυσικού αερίου, το μικρό Ibiza, το μικρό crossover Arona (το μοναδικό στην κατηγορία του) και το μικρομεσαίο της Leon.

Κάτω από το καπό των Ibiza και Arona θα συναντήσουμε μια τροποποιημένη εκδοχή του 1,0 λίτρου TSI βενζινοκινητήρα του Ομίλου VW, με μέγιστη ισχύ 90 ίππων. Το Leon από την πλευρά του χρησιμοποιεί μια τροποποιημένη εκδοχή του νέου 1,5 βενζινοκινητήρα του ομίλου στην εκδοχή των 130 ίππων. Το Leon μάλιστα είναι το μοναδικό από τα τρία μοντέλα που προσφέρεται και με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (DSG) με 7 σχέσεις.

Το βασικότερο όλων, τα Ibiza και Arona γεμίζουν με 12 ευρώ και βγάζουν 320 χιλιόμετρα, έχοντας μέση κατανάλωση 4,5 και 4,2 κ./100 χλμ. και τo Leon γεμίζει με 15 ευρώ και βγάζει 410 χιλιόμετρα (4,3 κ./100 χλμ.).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

AUTOFIT PASXA
skoda