• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η Nissan παρουσίασε το νέο Juke Black Pearl, που έχει ακόμη πιο ξεχωριστή εμφάνιση, αλλά θα κατασκευαστεί σε μόνο 1.250 μονάδες.

Συνολικά, η Nissan θα κατασκευάσει 1.250 Juke Black Pearl για τη Βόρεια Αμερική, 1.000 εκ των οποίων για τις Η.Π.Α. και 250 για τον Καναδά.

Οι αλλαγές ολοκληρώνονται με τις ειδικής σχεδίασης μαύρες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, αλλά και τις μαύρες-λευκές επενδύσεις στο εσωτερικό.

Ένα Nissan Juke περιορισμένης παραγωγής

5.472 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/11/2016

Η Nissan παρουσίασε το νέο Juke Black Pearl, που έχει ακόμη πιο ξεχωριστή εμφάνιση, αλλά θα κατασκευαστεί σε μόνο 1.250 μονάδες.

 
Το νέο Nissan Juke Black Pearl θα ντεμπουτάρει την επόμενη εβδομάδα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος ¶ντζελες και αρχικά, ξεχωρίζει με τον ειδικό του μαύρο χρωματισμό που η Nissan ονομάζει «Super Black».
 
Παράλληλα, τα καπάκια των καθρεπτών, τα χερούλια των θυρών, η πίσω αεροτομή και ορισμένα τμήματα στον εμπρός και πίσω προφυλακτήρα, έρχονται σε αντίθετο, λευκό χρωματισμό.
   
Οι αλλαγές ολοκληρώνονται με τις ειδικής σχεδίασης μαύρες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, αλλά και τις μαύρες-λευκές επενδύσεις στο εσωτερικό. Στο πεδίο του κινητήρα, όλα τα Juke Black Pearl συνδυάζονται με τον 1,6 turbo των 190 ίππων και αυτόματο CVT κιβώτιο.
 
Συνολικά, η Nissan θα κατασκευάσει 1.250 Juke Black Pearl για τη Βόρεια Αμερική, 1.000 εκ των οποίων για τις Η.Π.Α. και 250 για τον Καναδά. Το κόστος της νέας έκδοσης είναι μόνο 1.190 επιπλέον δολάρια (1.100 ευρώ) σε σχέση με το κορυφαίο Juke SV.
 

Tags: NISSAN JUKE