2 φωτογραφίες »

Η teaser εικόνα.

Φως στο... σκοτάδι του νέου Pagani Huayra R

1.747 Επισκέψεις στο άρθρο (16/3/2021)

Η Pagani ετοιμάζεται να παρουσιάσει τo νέο Huayra R και στο πλαίσιο της teaser καμπάνιας έδωσε στη δημοσιότητα μία πολύ σκοτεινή εικόνα που κρύβει καλά το αυτοκίνητο. Ωστόσο με τη βοήθεια της τεχνολογίας καταφέραμε να δούμε πολλά περισσότερα. Δείτε και εσείς!

Προ των πυλών βρίσκεται το νέο Huayra R και έτσι η Pagani συνεχίζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα να μας τροφοδοτεί με εικόνες teaser. Η σχεδόν ολόμαυρη εικόνα που μπορείτε να δείτε είναι η τελευταία που δημοσίευσε η μάρκα και ουσιαστικά αποκαλύπτει μόνο τις καμπύλες στους τροχούς, τους καθρέπτες και κάποια σημεία από τα αεροδυναμικά εξαρτήματα.
 
Ωστόσο με τη βοήθεια των προγραμμάτων επεξεργασίας εικόνων και λίγο φως πάνω στο μοντέλο, βλέπουμε τι ακριβώς κρύβεται πίσω από το απόλυτο σκοτάδι. Όπως μπορούμε να δούμε οι αλλαγές στο Huayra R σε σύγκριση με το τυπικό Huayra δεν είναι εκτεταμένες. Σε γενικές γραμμές το αυτοκίνητο έχει την ίδια διαμόρφωση στα φωτιστικά σώματα, το ίδιο σχήμα στο αμάξωμα, αλλά και τους ίδιους καθρέπετες. Αυτό που ξεχωρίζει είναι μία κάθετη λωρίδα στο καπό και ένα στρογγυλό αυτοκόλλητο που φέρει τον αριθμό «1», που φαίνεται να βρίσκεται και στα πλάγια. Φυσικά οι μεγάλοι αεραγωγοί, αλλά και η τεράστια αεροτομή είναι εκ των βασικών στοιχείων.
 
Οι πληροφορίες σχετικά με το Huayra R είναι ελάχιστες. Ωστόσο αυτό που πρέπει να θεωρείται βέβαιο είναι η ύπαρξη ενός ατμοσφαιρικού V12 κινητήρα. Το μοτέρ θα προέρχεται από την Mercedes-AMG και θα προσφέρει πάνω από 900 ίππους και στροφές ανά λεπτό πέραν το 9.500. Παράλληλα αξίζει να σημειωθεί πως η Pagani δεν θα αποσύρει εντελώς το twin-turbo V12 μοτέρ για το οποίο ήρθε σε συμφωνία με την AMG προκειμένου να το χρησιμοποιεί έως και το 2026.
 
Κλείνοντας να σημειώσουμε πως μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί η επίσημη ημερομηνία στην οποία θα γίνει η πρεμιέρα του μοντέλου, αλλά όπως προαναφέραμε δε θα αργήσει.

LINGLONG VS UNIROYAL
moto