Επίσημο: Και με χειροκίνητο κιβώτιο η Toyota Supra
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Επίσημο: Και με χειροκίνητο κιβώτιο η Toyota Supra

2.145 Επισκέψεις στο άρθρο (15/4/2022)

Είναι πλέον επίσημο. Η Toyota θα προσφέρει την Supra με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, προχωρώντας μάλιστα και στη δημοσίευση δύο σχετικών εικόνων teaser, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Επαληθεύτηκαν οι φήμες

Μετά από χρόνια έντονης φημολογίας και χιλιάδες λέξεις που έχουν γραφτεί σχετικά, η Toyota επιβεβαίωσε πως θα προσφέρει την Supra με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Πολλοί ήταν αυτοί που περίμεναν αυτή την κίνηση, ωστόσο πλέον γίνεται πράξη και μάλιστα όπως φαίνεται το ντεμπούτο του μοντέλου δεν αργεί!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Teaser εικόνες από την Toyota

Η Toyota έδωσε στη δημοσιότητα δύο εικόνες teaser. Η πρώτη δείχνει την περιοχή των πεντάλ, όπου φυσικά δεσπόζει αυτό του συμπλέκτη όπου θα συνοδεύει το χειροκίνητο κιβώτιο, το οποίο μάλιστα χαρακτηρίζει «ολοκαίνουργιο και προσαρμοσμένο». Εκτός από αυτή την εικόνα, η Toyota αποκαλύπτει το πίσω μέρος του αυτοκινήτου όπου η λέξη «Supra» είναι σε κόκκινο χρώμα. Το εντυπωσιακό λογότυπο θα προορίζεται για την έκδοση που είναι εξοπλισμένη με το μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων. Πρόσθετες λεπτομέρειες θα αποκαλυφθούν τις επόμενες εβδομάδες ενώ η εταιρεία ολοκληρώνει το σύντομο δελτίο τύπου με το hashtag #savethemanual (δηλαδή, σώστε το αυτόματο κιβώτιο).

Ντεμπούτο στις 28 Απριλίου

Από κει και πέρα σε ότι αφορά το ντεμπούτο της Supra με το χειροκίνητο κιβώτιο, εάν η φημολογία που έχει υπάρξει επαληθευτεί τότε η παγκόσμια πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 28 Απριλίου.

Συνέχεια του άρθρου >>>
CORAL GAS PASXA
fiat