4 φωτογραφίες »

Έριξε Camaro σε λίμνη και προσπαθούσε να οδηγήσει

2.432 Επισκέψεις στο άρθρο (30/6/2020)

«Ουσίες και οινοπνεύματα» βρέθηκαν στον οργανισμό γνωστού αστέρα του NFL μετά το ατύχημα που είχε στο Οχάιο των ΗΠΑ


Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί στο Οχάιο των ΗΠΑ όταν πήγαν να ερευνήσουν ένα τροχαίο που έγινε πριν λίγες μέρες. Σταματώντας στο σημείο, οι αστυνομικοί είδαν μια πορτοκαλί Chevrolet Camaro να έχει φύγει από τον δρόμο και να έχει προσγειωθεί πάνω στα βράχια της κοντινής παραλίας, αφού πρώτα, σύμφωνα με μαρτυρίες, είχε ακολουθήσει μια τρελή πορεία λόγω της μεγάλης ταχύτητας που είχε αναπτύξει ο οδηγός.

Όταν άνοιξαν την πόρτα του οδηγού, οι αστυνομικοί είδαν στην θέση του οδηγού έναν γνωστό παίκτη του αμερικάνικου ποδοσφαίρου, τον Jermiah Lamont Braswell, εμφανώς επηρεασμένο από τις διάφορες ουσίες που είχε κάνει χρήση, αφού προσπαθούσε να βάλει εμπρός το αυτοκίνητο για να φύγει. Ο ίδιος δεν μπορούσε να καταλάβει πως κατέληξε εκεί αλλά είπε στις αρχές πως είχε κολλήσει και δεν μπορούσε να βγει έξω.

Όπως μπορείτε να δείτε, οι ζημιές που έχουν γίνει στο αυτοκίνητο δεν είναι πολύ μεγάλες, αν εξαιρέσει κανείς τους δύο προφυλακτήρες που έχουν ξεχαρβαλωθεί, το σύστημα εξάτμισης που έχει φύγει από την θέση του και ότι έχουν ανοίξει οι αερόσακοι.

Στον Braswell απαγγέλθηκαν κατηγορίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών και συνελήφθη.
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda