Έρχεται στην Ευρώπη το Toyota Yaris Cross GR Sport
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Έρχεται στην Ευρώπη το Toyota Yaris Cross GR Sport

4.645 Επισκέψεις στο άρθρο (30/8/2022)

Στις αγορές της Ευρώπης θα βρίσκεται σύντομα το Toyota Yaris Cross GR Sport, αυξάνοντας έτσι την γκάμα των επιλογών για αυτούς που ενδιαφέρονται για το μικρό ιαπωνικό SUV.

Από την Ιαπωνία στην Ευρώπη

Πριν από περίπου ένα μήνα το ολοκαίνουργιο Toyota Yaris Cross GR Sport έκανε πρεμιέρα, ξεκινώντας τις πωλήσεις του στην αγορά της Ιαπωνίας. Ωστόσο το μικρό σπορτίφ SUV δε θα αρκεστεί εκεί, αφού όπως έχει επιβεβαιωθεί επισήμως από την εταιρεία θα ξεκινήσει να πωλείται και στην Ευρώπη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αναθεωρημένη ανάρτηση

Το μοντέλο δεν αναμένεται να διαφέρει σε μεγάλο βαθμό από αυτό της ιαπωνικής αγοράς. Ως εκ τούτου θα είναι εξοπλισμένο με την αναθεωρημένη ανάρτηση που πιθανότατα μειώνει την απόστασή του από το έδαφος κατά 10 χιλιοστά, ενώ βελτιωμένο θα είναι και το ηλεκτρικό σύστημα διεύθυνσης, με σκοπό η οδήγηση να γίνεται ακόμα πιο ευχάριστη. Το Yaris Cross GR Sport θα εξοπλίζεται με ζάντες 18 ιντσών.

Αλλαγές στο στυλ μέσα και έξω

Η Toyota τροποποιεί επίσης και το στυλ του μοντέλου σε σχέση με τις πιο απλές εκδόσεις, προσθέτοντας διχτυωτή γρίλια μπροστά, ενώ το ίδιο σχεδιαστικό μοτίβο ακολουθείται και στον προφυλακτήρα στο πίσω μέρος. Στο εσωτερικό, το Yaris Cross GR Sport διαθέτει ειδικά μπροστινά καθίσματα με συνθετικό δέρμα και ένα τιμόνι με τρεις ακτίνες με το λογότυπο GR πάνω του. Ο επιλογέας ταχυτήτων έχει δερμάτινο κάλυμμα, ενώ το παρών δίνουν και τα πεντάλ αλουμινίου.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
skoda