4 φωτογραφίες »

Ετοιμάζει οικονομικό ηλεκτρικό SUV η SsangYong

2.954 Επισκέψεις στο άρθρο (16/6/2021)

Νέο ηλεκτρικό SUV σε χαμηλότερη τιμή από τον ανταγωνισμό προανήγγειλε η SsangYong, δίνοντας στη δημοσιότητα τα πρώτα σκίτσα του επερχόμενου χωρίς ρύπους αυτοκινήτου της!

Η SsangYong επανεμφανίζεται στο προσκήνιο με σκοπό να δημιουργήσει... θόρυβο. Η κορεατική μάρκα ανακοίνωσε πως στα μελλοντικά της πλάνα υπάρχει η δημιουργία ενός νέου ηλεκτρικού SUV, ανάλογου μεγέθους περίπου με τα Skoda Enyaq και Volkswagen ID.4, το οποίο ωστόσο όταν θα εισαχθεί στις αγορές θα έχει χαμηλότερη τιμή από τον ανταγωνισμό του.
 
Έχοντας το όνομα J100, η μάρκα μας δίνει μία πρώτη γεύση από το νέο αυτοκίνητο σε teaser εικόνες και σκίτσα, υπογραμμίζοντας πως σκοπός της είναι το μοντέλο να έχει λανσαριστεί μέσα στο 2022. Δεν έχουν ανακοινωθεί τεχνικές προδιαγραφές για το αυτοκίνητο, αν και το 2018, η SsangYong αποκάλυψε σχέδια για μια ειδικά κατασκευασμένη για ηλεκτρικά οχήματα πλατφόρμα που θα αποτελούσε τη βάση για μικρομεσαία και μεσαία SUV, όπως αναμένεται να ισχύσει για το J100.
 
Κοιτώντας τις εικόνες που μας δίνουν την πρώτη «γεύση», το πρώτο που ξεχωρίζει είναι πως το επερχόμενο SUV φαίνεται να έχει σχεδιαστεί ως ένα στιβαρό ηλεκτρικό όχημα με off-road προσδιορισμό. Τα φωτιστικά σώματα φαίνεται πως θα είναι τεχνολογίας LED, ενώ η απόσταση από το έδαφος κρίνεται γενναιόδωρη. Φυσικά το τελικό μοντέλο θα διαφέρει από τα σκίτσα, κάτι που άλλωστε ισχύει σε όλα τα αυτοκίνητα.
 
Κλείνοντας αξίζει να σημειωθεί πως η SsangYong επιβεβαίωσε επίσης ότι αναπτύσσει ένα ηλεκτρικό Pick-Up, χωρίς να έχει επιβεβαιώσει εάν θα είναι παράγωγο του νέου J100. 

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το >>
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook >>

SPRING SEAT
NISSAN