Ετοιμάζει υδρογονοκίνητο Mono η BAC
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ετοιμάζει υδρογονοκίνητο Mono η BAC

1.609 Επισκέψεις στο άρθρο (27/1/2022)

Το ιδιαίτερο σχεδιαστικά σπορ αυτοκίνητο BAC Mono ετοιμάζεται να εξοπλιστεί με σύστημα μετάδοσης κίνησης υδρογόνου και η εταιρεία δημοσίευσε τις πρώτες teaser εικόνες.

Ίδια σχεδίαση με το υπάρχον μοντέλο

Πριν από περίπου δύο χρόνια η BAC (Briggs Automotive Company) παρουσίασε το νέο Mono, ωστόσο πλέον η βρετανική φίρμα είναι έτοιμη να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα. Η φίρμα ανακοίνωσε επίσημα πως εργάζεται σε ένα σύστημα μετάδοσης κίνησης υδρογόνου για το ιδιαίτερο σπορ αυτοκίνητο, έχοντας φυσικά ως στόχο να απαλλαγεί από τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συνεργασία με την Viritech

Η BAC κυκλοφόρησε τις πρώτες εικόνες teaser του υδρογονοκίνητου Mono και σε πρώτη φάση αυτό που φαίνεται είναι πως το επερχόμενο μοντέλο δεν έχει υποστεί, σε γενικές γραμμές, αλλαγές στο σχεδιασμό του. Η BAC συνεργάζεται με την εταιρεία Viritech, η οποία θα εργαστεί στο σύστημα μετάδοσης κίνησης κυψέλων υδρογόνου, υποστηρίζοντας μάλιστα πως μέχρι το 2030 θα έχει γίνει ουδέτερη σε εκπομπές άνθρακα.

Περισσότερες πληροφορίες προσεχώς

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για το πότε θα δούμε πλήρως το υδρογονοκίνητο Mono, αν και αυτές οι φωτογραφίες δείχνουν ότι η ανάπτυξη έχει ήδη ξεκινήσει. Πιθανότατα, θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες πολύ σύντομα, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

To ιδιαίτερο σπορ αυτοκίνητο λέει «ναι» στο υδρογόνο!
-Πρώτες teaser εικόνες από την BAC.
-Η βρετανική εταιρεία θα προσφέρει στο Mono ένα σύστημα κίνησης κυψελών καυσίμου της Viritech.
-Ουδέτερη από τις εκπομπές άνθρακα έως το 2030 η μάρκα!
Τα υδρογονοκίνητα ή τα ηλεκτρικά θα επικρατήσουν εν τέλει στη νέα τάξη πραγμάτων που δημιουργείται στην αυτοκινητοβιομηχανία;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
moto