Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Mg Zs Vs Skoda Kamiq: Αξιολόγηση σε 10 τομείς

 Σχολιάστε 
7.391 Επισκέψεις στο άρθρο (29/5/2024)
Ισορροπημένη οδική συμπεριφορά έχει το Skoda Kamiq, που σε μία διαδρομή με στροφές δεν εμφανίζει μεγάλη κλίση, παρά και τη μεγάλη απόσταση από το έδαφος.
2 Φωτογραφίες »

Ισορροπημένη οδική συμπεριφορά έχει το Skoda Kamiq, που σε μία διαδρομή με στροφές δεν εμφανίζει μεγάλη κλίση, παρά και τη μεγάλη απόσταση από το έδαφος.

Mg Zs Vs Skoda Kamiq: Αξιολόγηση σε ποιότητα, άνεση, τεχνολογία, ασφάλεια, οδική συμπεριφορά, value for money και πολλά άλλα.

Οδική συμπεριφορά: 'Ανετο & σχετικά ευχάριστο το Skoda, ακολουθεί σε αίσθηση οδήγησης το ZS

Οι οδηγικές εντυπώσεις των MG ZS και Skoda Kamiq δεν είναι από αυτές που θα... σου μείνουν στο μυαλό, αν και το Skoda αποτελεί ένα περισσότερο ολοκληρωμένο σύνολο. Παρότι δεδομένα δεν το εντάσσεις στα fun to drive αυτοκίνητα, έχει ικανοποιητικό κράτημα και καλή αίσθηση, με το τιμόνι να παρέχει όση πληροφόρηση χρειάζεται ο οδηγός. Εντός πόλης είναι άνετο, με την ανάρτηση να μην προβληματίζεται από τις ανωμαλίες του οδοστρώματος, έχοντας αρωγό και την πολύ μεγάλη απόσταση από το έδαφος (188 χλστ.). Εξαιρετικές, τέλος, ήταν οι μετρήσεις των φρένων, με το Skoda Kamiq να χρειάζεται μόλις 35,5 μ. για το «κοκκάλωμά» του από το 100-0 χλμ./ώρα.
 
Ουδέτερη οδική συμπεριφορά έχει και το MG ZS, χωρίς να μπορείς να «γείρεις» κάπου συγκεκριμένα την οδηγική του στόχευση. Η ανάρτησή του έχει σχετικά μαλακή ρύθμιση για να εξασφαλίζει άνεση στην καθημερινότητα, περιορίζοντας αντίστοιχα και τις όποιες βλέψεις υπάρχουν για κίνηση σε πιο γρήγορους ρυθμούς. Ο μεγάλος κύκλος στροφής για SUV πόλης (11,1 μ.) θα δυσκολέψει ελαφρώς σε ελιγμούς και μανούβρες, με την στάνταρ πανοραμική κάμερα να αντισταθμίζει ελαφρώς το πρόβλημα. Στα 39 μέτρα καταμετρήθηκε η συνολική απόσταση ακινητοποίησης στο φρενάρισμα πανικού.

Μάρκα/Μοντέλο Mg Zs Skoda Kamiq
Εγγύηση (χρόνια) 7 4
Έκδοση εξοπλισμού LUXURY PACK AMBITION
Τιμή    
Αξιολογήσεις AutoΤρίτη
Κατανάλωση-ρύποι 7 9
Ενεργητική Ασφάλεια-Φρένα 9 9
Παθητική Ασφάλεια 10 10
Value For Money 9 8
Αξιοπιστία- Συχνότητα βλαβών 10 7
Κινητήρας-επιδόσεις 7 9
Εικόνα-Ποιότητα-Τεχνολογία 8 8
Ανεση-Χώροι-Πρακτικότητα 10 9
Μεταπωλητική Αξία 7 8
Τελική Βαθμολογία 171 174
Οδική Συμπεριφορά 8 9
Αισθηση πολυτέλειας 65% 72%

Σελίδα 2Super Συγκριτικό: Mg Zs Vs Skoda Kamiq
Σελίδα 3Mg Zs Vs Skoda Kamiq: Ποιο έχει καλύτερο εξοπλισμό;
Σελίδα 4Τα όργανα μετρήσεων αποκαλύπτουν για τα Mg Zs και Skoda Kamiq
Σελίδα 5Συγκριτικό Mg Zs Vs Skoda Kamiq: Τα αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά τους
EURONCAR KALYTERA XEIROTERA VANS
elk test