• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
28 φωτογραφίες »

Opel Crossland που καίει λιγότερο ή Fiat 500Χ με top τιμή;

51.730 Επισκέψεις στο άρθρο (28/8/2021)

Στυλ ή πρακτικότητα; Η βασική turbo έκδοση του στυλάτου Fiat 500X συναντά την αντίστοιχη μα και ακριβότερη πρόταση του πρακτικού και προσφάτως ανανεωμένου Opel Crossland σε μια αντιπαράθεση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Αν και εκφράζουν διαφορετικές σχολές, τα δύο μικρά crossover της αντιπαράθεσης διαθέτουν παραπλήσια χαρακτηριστικά διαμορφώνοντας ένα ενδιαφέρον δίδυμο για τα δεδομένα της κατηγορίας των B-SUV. Ας αρχίσει η μεταξύ τους σύγκριση. 

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Εμφάνιση: To trendy 500X και το «φρεσκαρισμένο» Crossland
Το ανανεωμένο Opel Crossland των 4,217 μ. ξεχωρίζει αμέσως χάρη στο Opel Vizor, που ενσωματώνει τη μάσκα και τους προβολείς «αγκαλιάζοντας» ως ενιαίο στοιχείο όλο το εμπρός τμήμα του αυτοκινήτου. Οι υπόλοιπες σχεδιαστικές παρεμβάσεις είναι πιο διακριτικές, ενώ το όνομα του μοντέλου είναι πλέον στο μέσο της πίσω πόρτας. Αναμφίβολα, το 500Χ των 4,264 μ., έχει επενδύσει στο συναίσθημα και το στυλ, εξακολουθώντας να ξεχωρίζει χάρη στο ρετρομοντέρνο του χαρακτήρα και τα φανερά στοιχεία από τη σχεδιαστική ταυτότητα του μικρού 500, όπως τα τυπικά μεγάλα ωοειδή «μάτια». Να σημειωθεί εδώ πως το ιταλικό μοντέλο είναι διαθέσιμο και σε έκδοση Cross με πιο έντονα crossover χαρακτηριστικά.

Εσωτερικό-Χώροι: Πιο πλούσιο και πρακτικό το Crossland, πιο νεανικό το 500Χ
Το εσωτερικό και των δύο μοντέλων διακρίνεται για την μοντέρνα και ευχάριστη σχεδίαση, αλλά και την προσεγμένη ποιότητα κατασκευής, με το Opel Crossland να παρουσιάζει καλύτερη συναρμολόγηση και φινίρισμα, ενώ το 500Χ καλύτερα υλικά και πιο «παιχνιδιάρικο» χαρακτήρα. Ο διάκοσμος στην έκδοση Lounge του 500X προσφέρει οθόνη αφής 7 ιντσών, όπως συμβαίνει και στη βασική έκδοση του Crossland με τον 1,2 turbo κινητήρα το οποίο όμως διαθέτει πιο πλήρη εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας. Το 500Χ πάντως προσφέρει περισσότερες και πιο νεανικές επιλογές για εξατομίκευση στο εσωτερικό του και καλύτερη θέση οδήγησης όντας συνολικά και πιο οδηγοκεντρικό.

Οι χώροι επαρκούν σε κάθε περίπτωση για τις ανάγκες 4 επιβατών, με το Fiat 500X να προσφέρει συγκριτικά ελαφρώς μεγαλύτερο αέρα για τα πόδια των πίσω επιβατών, όσο και εσωτερικό πλάτος καθίσματος, διευκολύνοντας έτσι την μεταφορά και ενός επιπλέον επιβάτη. Ο χώρος αποσκευών από την άλλη είναι μεγαλύτερος στο Opel Crossland με όγκο 410-520 λτ. (έναντι 350 λτ. του 500Χ) αναλόγως της θέσης του συρόμενου πίσω καθίσματος, στοιχείο που τονίζει την πρακτικότητα του γερμανικού μοντέλου.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
(κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »