Ford: Διαθέσιμα με χαμηλό επιτόκιο Puma, Focus, Kuga & Mustang Mach-E

40.962 Επισκέψεις στο άρθρο (15/3/2024)
Ford: Διαθέσιμα με χαμηλό επιτόκιο Puma, Focus, Kuga & Mustang Mach-E

- Με προκαταβολή 5 χιλιάρικα μπορείς να πάρεις Puma
- Focus: έκπτωση 2 χιλιάρικα που αφορά λίγα αυτοκίνητα
- Όφελος 2.000+ ευρώ, 8ετή εγγύηση και 2,99% επιτόκιο το Kuga
- Με χαμηλό επιτόκιο 0,9% προσφέρεται η ηλεκτρική Mustang Mach-E

Με προκαταβολή 5 χιλιάρικα μπορείς να πάρεις Puma

Η αγορά αυτοκινήτου στην Ελλάδα κινείται ανοδικά και το 2024 κάτι που μεταφράζεται σε ζήτηση από τους καταναλωτές και ανταγωνισμό ανάμεσα στις εταιρείες. Πολλοί από αυτούς όμως, δεν έχουν άμεσα διαθέσιμα όλα τα χρήματα που χρειάζεται για να πληρώσουν μετρητοίς και για αυτό ψάχνουν ποιο αυτοκίνητο μπορούν να αγοράσουν δίνοντας στην αρχή μια προκαταβολή και ρυθμίζοντας με δόσεις το υπόλοιπο ποσό. Ανταποκρινόμενη σε αυτή την επιθυμία, η Ford προσφέρει το πρόγραμμα Ford Value για τα μοντέλα Puma, Focus, Kuga και την αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E.

Όσον αφορά το Puma, το μικρό, fun to drive SUV με το μεγαλύτερο πορτ-μπαγκάζ στην κατηγορία του, τη νεανική εμφάνιση και τους αποδοτικούς ήπια υβριδικούς κινητήρες, oι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το αποκτήσουν με προκαταβολή 4.799 ευρώ και σταθερό προνομιακό ονομαστικό επιτόκιο 2,99% (πλέον εισφοράς 0,6% του Ν.128/1975). Παράλληλα, η Ford προσφέρει 8ετή εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect, καθώς και χρηματικό όφελος ύψους 1.000 ευρώ. Όλα αυτά με την περίοδο αποπληρωμής της υπόλοιπης αξίας του αυτοκινήτου να έχει διάρκεια από 12 έως και 60 μήνες.

Focus: έκπτωση 2 χιλιάρικα που αφορά λίγα αυτοκίνητα

Το Ford Focus προσφέρεται στην ελληνική αγορά στην ανανεωμένη του έκδοση, η οποία, εκτός από ένα φρεσκάρισμα εξωτερικά, διαθέτει τη μεγαλύτερη οθόνη αφής για το σύστημα infotainment στην κατηγορία μεγέθους 13,2 ιντσών! (δείτε εδώ την δοκιμή στην ήπια υβριδική έκδοση των 125 ίππων) Το μικρομεσαίο οικογενειακό, με το πρόγραμμα Ford Value, γίνεται επίσης τώρα πιο προσιτό από ποτέ καθώς προσφέρεται με με όφελος 1.972 ευρώ σε συνδυασμό με χρηματοδότηση Ford Finance που περιλαμβάνει 20% προκαταβολή και χαμηλό επιτόκιο 2,99%. Και το Focus διατίθεται με την 8ετή εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect. Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων και μέχρι τις 31 Μαρτίου. 

Όφελος 2.000+ ευρώ, 8ετή εγγύηση και 2,99% επιτόκιο το Kuga

Ψηλά στις επιλογές οποιουδήποτε ψάχνει να αγοράσει ένα SUV που να μπορεί να χωρέσει με άνεση ολόκληρη την οικογένειά του (και τις αποσκευές της) και ταυτόχρονα να είναι φινετσάτο σχεδιαστικά, σπορτίφ και σύγχρονη σχεδιαστική γλώσσα και premium στοιχεία είναι το Ford Kuga. Για τη χρηματοδότηση του Kuga η Ford προσφέρει ονομαστικό επιτόκιο 2,99% (πλέον εισφοράς 0,6% του Ν. 128/1975) με μικρή προκαταβολή (20% της συνολικής αξίας) ξεκινώντας από το ποσό των 6.802 ευρώ για την έκδοση με τον 1,5 λτ. EcoBoost με τα 150 άλογα στο εξοπλιστικό επίπεδο ST-Line. Το πρόγραμμα υποστηρίζει επίσης την απόκτηση οποιασδήποτε έκδοσης του μοντέλου προσφέροντας τη δυνατότητα ανταλλαγής του παλιού οχήματος, η οποία εξασφαλίζει για κάθε πελάτη χρηματικό όφελος 2.141 ευρώ, ενώ η 8ετής εργοστασιακή εγγύηση είναι και αυτή μέσα στα οφέλη του προγράμματος. Και σε αυτή την περίπτωση, η προσφορά της Ford ισχύει μέχρι τις 31 Μαρτίου και για λίγα αυτοκίνητα. 

Με χαμηλό επιτόκιο 0,9% προσφέρεται η ηλεκτρική Mustang Mach-E

Η Mustang Mach-E, το πρώτο ηλεκτρικό SUV της Ford, διαθέτει επίσης μια προσφορά που την κάνει πιο προσιτή και έχει ως highlight ένα από τα πιο χαμηλά επιτόκια της αγοράς με μόλις 0,9% (ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο πλέον εισφοράς 0,6% του Ν. 128/1975). Όλες οι εκδόσεις του ηλεκτρικού SUV, με αυτονομάι έως και 600 χλμ., υποστηρίζονται από 4 χρόνια δωρεάν service ή 8 χρόνια συντήρηση και 8 χρόνια εγγύηση Ford Protect (ή 160.00 χλμ.), η οποία είναι πλήρως μεταβιβάσιμη στον επόμενο ιδιοκτήτη, αυξάνοντας έτσι και την αξία μεταπώλησης του οχήματος. Τα παραπάνω οφέλη αφορούν περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων Ford Mustang Mach-E (δείτε εδώ την δοκιμή μας στην έκδοση με τα 350 άλογα).

EUROINS PASXA
fiat