Οικογενειακά SUV για όλα τα γούστα: Kuga, Tucson, Qashqai & 3008

Οικογενειακά SUV για όλα τα γούστα: Kuga, Tucson, Qashqai & 3008

72.400 Επισκέψεις στο άρθρο (3/1/2022)

Τα Ford Kuga, Hyundai Tucson, Nissan Qashqai και Peugeot 3008 είναι 4 ικανά οικογενειακά SUV, «διαφορετικών» σχολών, όλα όμως ικανά να καλύψουν τα θέλω μιας οικογένειας.

Από 4 διαφορετικές σχολές!

Έχει φουντώσει ο ανταγωνισμός στα μικρομεσαία SUV για τα καλά, με την κλάση να έχει πληθώρα πραγματικά πολύ καλών επιλογών προς τους υποψήφιους αγοραστές. Σχεδόν κάθε C-SUV μοντέλο έχει να προτάξει στοιχεία που αποτελούν σημείο αναφοράς στην κατηγορία και υποδηλώνουν τον χαρακτήρα του.

Εμείς επιλέξαμε να συγκρίνουμε 4 δημοφιλή βενζινοκίνητα μοντέλα. Δύο με ήπιο υβριδικό σύστημα, το Hyundai Tucson των 150 ίππων και το Nissan Qashqai με τους 140 ίππους, καθώς και δύο χωρίς κάποια έξτρα ηλεκτρική βοήθεια, το Ford Kuga με τα 150 άλογα και το Peugeot 2008 των 130 ίππων.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Value for money: Πιο προσιτό το Qashqai, πλούσιο το Kuga

Με 24.490 ευρώ, το Nissan Qashqai είναι το πιο προσιτό μοντέλο εκ των τεσσάρων, ωστόσο από τη βασική του έκδοση, παρόλο που έχει μια πληρέστατη σουίτα συστημάτων υποβοήθησης, λείπουν στοιχεία, όπως μια οθόνη αφής ή ζάντες αλουμινίου που θα συναντήσουμε στα υπόλοιπα μοντέλα και στην δική του μεσαία έκδοση (Premium από 26.790 ευρώ). Παράλληλα έχει εγγύηση τρία ετών.

Μιλώντας για εγγύηση και εξοπλισμό, θα ξεχωρίσουμε το Kuga (από 30.403 ευρώ), που έχει 8 χρόνια και προσφέρεται από την έκδοση ST-Line, η οποία αντιστοιχεί στις καλύτερες εκδόσεις των υπόλοιπων μοντέλων, με πολλά στάνταρ έξτρα στοιχεία. Πολύ καλή εγγύηση, επίσης, έχει και το Tucson (με κόστος από 26.490 ευρώ), 5 χρόνια αλλά με απεριόριστα χλμ. και συγχρόνως εξοπλιστικά χαρακτηρίζεται αρκετά πλούσιο. Με 5 χρόνια εγγύηση τέλος, έρχεται και το Peugeot 3008 (από 31.900 ευρώ) και επίσης πολύ καλό εξοπλισμό, με όλες τις απαραίτητες ηλεκτρικές ανέσεις και τα σημαντικότερα συστήματα ασφαλείας.

Σχεδίαση: Όλα όμορφα, περισσότερο ενδιαφέρουσα η σχεδίαση των Tucson & 3008

Εσωτερικό: Επιπέδου premium & hi-tech καμπίνες

Χώροι: Tucson & Kuga τα πιο ευρύχωρα

Κινητήρες: Kuga το πιο γρήγορο & 3008 το πιο οικονομικό

Στο δρόμο: Διαφορετικά αλλά εξίσου αποτελεσματικά

Τι επιλέγουν οι 3 τύποι του AutoΤρίτη

Μετρήσεις & τεχνικά χαρακτηριστικά

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
test center