• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
2 φωτογραφίες »

B-SUV με 20.000€: Ford Puma Vs Renault Captur

111.914 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/11/2020

Τα Ford Puma και Renault Captur αποτελούν δύο από τις πιο σημαντικές αφίξεις στην αγορά των μικρών B-SUV αυτή τη χρονιά και δύο μοντέλα τόσο ικανά που μπορούν να βάλουν φωτιά στην κατηγορία με τον χαρακτήρα τους.

Ford: διάλέξε το δικό σου Ford με 0% προκαταβολή


Τα Ford Puma και Renault Captur είναι δύο από τα νεότερα μικρά crossover της αγοράς και έχουν όλα τα εφόδια για να πρωταγωνιστήσουν σε αυτή την ιδιαίτερα «σκληρή» κατηγορία. Το Puma «ρίχνεται» για πρώτη φορά στη μάχη αυτής της κατηγορίας, ενώ το Captur έρχεται να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του προκατόχου του. Με κύρια χαρακτηριστικά τους το ξεχωριστό αισθητικό τους προφίλ μέσα και έξω, την κορυφαία οδική συμπεριφορά, την κοντινή απόδοση των κινητήρων τους και φυσικά την παραπλήσια τιμή αγοράς τους, τα συγκρίνουμε σε όλους τους τομείς.

Σχεδίαση: Πιο δυναμικό το Puma, πιο εκλεπτυσμένο το Captur
Η εμφάνιση και των δύο μοντέλων είναι εξαιρετικά όμορφη με το καθένα να τονίζει μέσω των λεπτομερειών του κάποια πτυχή περισσότερο. Το Ford Puma διαθέτει πολύ δυναμική παρουσία και ιδιαίτερα στις εκδόσεις ST-Line, κυρίως χάρη στο φαρδύ του αμάξωμα, των τονισμένων θόλων, αλλά και τη μεγάλη γρίλια της μάσκας, που διαμορφώνουν μια συνολικά επιβλητική παρουσία. Από την άλλη το Renault Captur των 4.227 χλστ., διακρίνεται για τον εκλεπτυσμένο του χαρακτήρα, με στοιχεία όπως τα φώτα με το χαρακτηριστικό «δάκρυ» και τη λεπτή μάσκα να συνθέτουν ένα ιδιαίτερα κομψό αποτέλεσμα, από το οποίο δεν λείπει βέβαια και ο δυναμισμός.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

 
Σχολιάστε την είδηση 1 σχόλια