Ford Puma με 155 PS: Vivid Ruby & χειροκίνητο ή Vignale & αυτόματο;
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ford Puma με 155 PS: Vivid Ruby & χειροκίνητο ή Vignale & αυτόματο;

9.912 Επισκέψεις στο άρθρο (1/5/2023)

Συνδυάζονται με τον 1.000άρη EcoBoost των 155 ίππων, έχουν κορυφαίο εξοπλισμό, «παντρεύουν» το πιο fun to drive μικρό SUV, Ford Puma. Τι ξεχωριστό έχουν οι εκδόσεις ST-Line X Vivid Ruby με το 6άρι χειροκίνητο (σ.σ. μωβ) και ST-Line Vignale (σ.σ. κόκκινο) με το αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων;

Οι κορυφαίες εκδόσεις του Ford Puma

Από την «βασική» Titanium, το Ford Puma ξεχωρίζει για την πληρότητα του εξοπλισμού σε άνεση, ηλεκτρικές ευκολίες και ασφάλεια. Με δεδομένες τις σπορτίφ πινελιές των ST-Line εκδόσεων, πόσες καλές είναι σε επίπεδο παροχών οι κορυφαίες ST-Line X Vivid Ruby και ST-Line Vignale; Αναφερόμαστε στα δύο top εξοπλιστικά πακέτα του Ford Puma, δύο επιλογές που «παντρεύουν» τον 1,0 EcoBoost με τα 155 άλογα και το mild hybrid κύκλωμα των 48V.
 
Κάθε πακέτο, φυσικά, έχει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, με βασικότερη διαφορά όλων το κιβώτιο. Η περιορισμένης παραγωγής ST-Line X Vivid Ruby έκδοση συνδυάζεται με 6άρι χειροκίνητο σασμάν, η ST-Line Vignale, στον κινητήρα των 155 ίππων, αποκλειστικά με το αυτόματο 7-τάχυτο διπλοσύμπλεκτο Powershift. Πού αλλού διαφέρουν; Οι απαντήσεις στις γραμμές που ακολουθούν.


Το πακέτο Vivid Ruby λανσάρεται αποκλειστικά με το χρωματισμό Beautiful Berry.

Το πακέτο Vivid Ruby λανσάρεται αποκλειστικά με το χρωματισμό Beautiful Berry.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
skoda