Φθηνότερο service η Audi, καλύτερες πωλήσεις και εγγύηση η DS

Φθηνότερο service η Audi, καλύτερες πωλήσεις και εγγύηση η DS

15.758 Επισκέψεις στο άρθρο (16/3/2023)

Σκέφτεσαι πως όλες οι premium μάρκες θα έχουν και… υψηλές χρεώσεις “από άποψη” στο συνεργείο τους; Ισχύει σε κάποιες, όχι σε όλες. Για να δούμε πόσο κοστίζουν στην 5ετία τα service των Audi Q2 και DS 3 και ποιο έχει το καλύτερο After Sales πακέτο;

Πόσο έχει το service 5ετίας στο Audi Q2 και το DS 3

Τα premium μοντέλα δεν είναι πλέον γερμανικό «προνόμιο», καθώς εδώ και πολλά χρόνια έχουμε δει νέες φίρμες να μπαίνουν στην κλάση των premium, αλλά και παραδοσιακές mainstream μάρκες να κάνουν το upgrade και να κοιτάνε στα μάτια τους premium.

Βέβαια όπως πολλές φορές έχουμε αναδείξει, αντίστοιχα και στην πράξη (όχι μόνο “στα χαρτιάκαι στις …εξαγγελίες” ή στα προωθητικά διαφημιστικά υλικά τους) premiumπρέπει να είναι και οι After Sales υπηρεσίες τους.

Στη σειρά των special συγκριτικών άρθρων που έχουμε κάνει έχουμε αναφερθεί σχετικά με το κόστος service 5 ετίας,αλλά και σχετικά με τις εγγυήσεις των νέων μοντέλων, με το παράδοξο που ισχύει για τους premium,οι οποίες είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με το After Sales.
Πολλές φορές έχουμε αναφέρει πως το καλό After Sales φέρνει πωλήσεις, καθώς θα κρατήσει πιστό τον κάτοχο στη μάρκα του αυτοκινήτου που επέλεξε και συγχρόνως αυτός θα φέρει νέους αγοραστές, μέσω της «word of mouth»  διαφήμισης που θα κάνει .
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
moto