Fuel Pass: Πρεμιέρα με 200.000 αιτήσεις - Οι αλλαγές

Fuel Pass: Πρεμιέρα με 200.000 αιτήσεις - Οι αλλαγές

8.438 Επισκέψεις στο άρθρο (27/4/2022)

Στις 200.000 αιτήσεις «έκλεισε» η πρώτη μέρα διάθεσης του επιδόματος καυσίμων ενώ μέχρι σήμερα, οι αιτήσεις φτάνουν τις 300.000. Διαβάστε για τις αλλαγές που έχουν γίνει.

Δεν έλειψαν τα απρόοπτα!

Περίπου 200.000 ήταν οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν χθες στην πλατφόρμα Fuel Pass για την επιδότηση καυσίμων, χωρίς να λείψουν κάποια προβλήματα προσβασιμότητας λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας. Μέχρι αυτή την ώρα (13:00), οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο αριθμός των αιτήσεων έχει ξεπεράσει τις 300.000.

Να σημειωθεί ότι σήμερα, 27 Απριλίου, αίτηση για επιδότηση καυσίμου μπορούν να καταθέσουν οι ιδιοκτήτες οχημάτων των οποίων ο ΑΦΜ λήγει σε 3, 4, 5 παρότι μέχρι χθες είχε γίνει γνωστό πως μπορούσαν να κάνουν αίτηση μόνο αυτοί που το AΦΜ τους έληγε σε 2 και 3. Αυτό σημαίνει πως όσοι έχουν ΑΦΜ που λήγουν σε 4 και 5 να κάνουν από σήμερα αίτηση και να μην περιμένουν αύριο. Η διαδικασία φαίνεται πως θα ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή 29 Απριλίου.

Αξίζει να σημειώσουμε πως πιο νωρίς σήμερα, η πλατφόρμα έδινε δεύτερη ευκαιρία σε όσους δεν πρόλαβαν να κάνουν αίτηση χθες (όσων έληγε ο ΑΦΜ σε 0 και 1 δηλ), ωστόσο πλέον αυτό δεν συμβαίνει.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Οι δικαιούχοι

Όσοι έχουν εισόδημα έως 30.000 ευρώ.
Όσοι έχουν στην κατοχή τους, εν κινήσει, ένα όχημα ή μηχανή.

Να σημειωθεί πως όταν υπάρχουν συνδικαιούχοι την επιδότηση λαμβάνει μόνο ο ένας.

Τα ποσά

Ο δικαιούχος επιλέγει: την έκδοση ηλεκτρονικής κάρτας με επιπλέον πίστωση 5 ευρώ ή την κατάθεση του ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό. Η επιδότηση ανέρχεται σε:

α) 50 ευρώ για το τρίμηνο Απριλίου-Ιουνίου 2022, δηλαδή 16,66 ευρώ για κάθε μήνα, εφόσον οι δικαιούχοι είναι ιδιοκτήτες οχημάτων πλην μοτοσυκλετών-μοτοποδηλάτων, με κύρια κατοικία στις Περιφέρειες Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου, Ιονίων Νήσων, Κρήτης, στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων της Περιφέρειας Αττικής, στην Περιφερειακή Ενότητα Σποράδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στην Περιφερειακή Ενότητα Θάσου, της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στη Νήσο Σαμοθράκη της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και στη Νήσο Αμμουλιανή της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας,

β) 40 ευρώ για το τρίμηνο Απριλίου-Ιουνίου 2022, δηλαδή 13,33 ευρώ για κάθε μήνα, εφόσον οι δικαιούχοι είναι ιδιοκτήτες οχημάτων πλην μοτοσυκλετών μοτοποδηλάτων, με κύρια κατοικία στην υπόλοιπη Ελλάδα,

γ) 35 ευρώ για το τρίμηνο Απριλίου-Ιουνίου 2022, δηλαδή 11,66 ευρώ για κάθε μήνα, εφόσον οι δικαιούχοι είναι ιδιοκτήτες μοτοσυκλετών -μοτοποδηλάτων, με κατοικία στις Περιφέρειες Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου, Ιονίων Νήσων, Κρήτης, στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων της Περιφέρειας Αττικής και στην Περιφερειακή Ενότητα Σποράδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στην Περιφερειακή Ενότητα Θάσου, της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στη νήσο Σαμοθράκη της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και στη νήσο Αμμουλιανή της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας,

δ) 30 ευρώ για το τρίμηνο Απριλίου-Ιουνίου 2022, δηλαδή 10 ευρώ για κάθε μήνα, εφόσον οι δικαιούχοι είναι ιδιοκτήτες μοτοσυκλετών μοτοποδηλάτων, με κύρια κατοικία στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
vw