GP Μαϊάμι: Πανάξια νίκη για τον κυρίαρχο Verstappen
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

GP Μαϊάμι: Πανάξια νίκη για τον κυρίαρχο Verstappen

3.819 Επισκέψεις στο άρθρο (9/5/2022)

O Verstappen κατάφερε να προσπεράσει τις δύο Ferrari στο πρώτους γύρους του αγώνα και έπειτα αντιμετώπισε επιτυχημένα τις αντεπιθέσεις του Leclerc για να πάρει την τρίτη του νίκη φέτος.

Αντιμετώπισε την αντεπίθεση του Leclerc στους τελευταίους γύρους

Τη νίκη στο πρώτο Grand Prix που γίνεται στο Μαϊάμι πήρε ο Max Verstappen, αφήνοντας δεύτερο τον έτερο μεγάλο διεκδικητή του τίτλου Charles Leclerc. Αυτή ήταν η τρίτη καρό σημαία του Ολλανδού φέτος μετά το πέρας των πρώτων 5 αγώνων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Προσπέρασε και τις δύο Ferrari ο Verstappen στο πρώτο μέρος του αγώνα

Ο Max Verstappen ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο Μαϊάμι καταφέρνοντας πριν την πρώτη στροφή να προσπεράσει τον Carlos Sainz και να βρεθεί πίσω από τον Leclerc, ο οποίος έστριψε άνετα πρώτος. Ο Μονεγάσκος ωστόσο μετά τους πρώτους γύρους αντιμετώπισε ένα μικρό πρόβλημα στο δεξί μπροστά ελαστικό του με αποτέλεσμα ο Verstappen να τον προσπεράσει αρκετά εύκολα πριν αρχίσει ο χορός των pit stops.

O Russell επωφελήθηκε από το safety car

Ο αγώνας κυλούσε αρκετά ομαλά με τον Ολλανδό στην πρωτοπορία μέχρι το σημείο που ο Gasly και ο Norris συγκρούστηκαν και μπήκε στην πίστα το αυτοκίνητο ασφαλείας. Μεγαλύτερος ωφελημένος μετά από αυτή την εξέλιξη δεν ήταν κάποιος πρωτοπόρος αλλά ο Russell της Mercedes που περίμενε καρτερικά την είσοδο ενός safety car ή κάποιου ψηφιακού αυτοκινήτου ασφαλείας, παραμένοντας στην πίστα χωρίς να κάνει κάποιο pit stop. Τελικά, ο Russell εκμεταλλευόμενος την διακοπή του κανονικού ρυθμού, μπήκε στα pits και βγήκε πίσω από τους Bottas και Hamilton στην 7η θέση. Ο νεαρός Βρετανός μετά την επανέναρξη του αγώνα κατάφερε να τους προσπεράσει και να πάρει μια ανέλπιστη 5η θέση.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
OPEL