Το ανεξάρτητο σχέδιο προέρχεται από το στούντιο KKS.

«Γεύση» από το Hyundai Kona N (+vid)

3.708 Επισκέψεις στο άρθρο (3/6/2020)

Το επερχόμενο Hyundai Kona N ετοιμάζεται για να κάνει την εμφάνισή του, ωστόσο οι εικόνες που έχουν διαρρεύσει το εμφανίζουν με βαρύ καμουφλάζ που δε μας επιτρέπει να δούμε την εξωτερική του εμφάνιση. Τη λύση σε αυτό την έδωσε ένα βίντεο που μας δίνει μία «γεύση» από το τι να περιμένουμε.


Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πολλές από τις αλλαγές που θα έρθουν με το ανανεωμένο Kona θα μεταφερθούν στο Kona N, αν και η ισχυρή έκδοση του κορεατικού SUV θα έχει σαφώς πιο επιθετική εμφάνιση. Για αυτό ακριβώς το λόγο χαρακτηριστικά όπως πλευρικές ποδιές, ένα ισχυρότερο σύστημα πέδησης με κόκκινες δαγκάνες και μοναδικοί τροχοί θα πρέπει να θεωρούνται σίγουρα.  
 
Παράλληλα στο βίντεο παρουσιάζεται το ανεξάρτητο σχέδιο του στούντιο KKS να προσφέρει στο Kona N μια πιο ευρεία μάσκα. Από κει και πέρα, στο πίσω μέρος, αν και δεν φαίνεται στο βίντεο, θα υπάρχει μια αεροτομή στο τέλος της οροφής, ενώ ο προφυλακτήρας χαμηλότερα θα είναι πιθανότατα πιο επιθετικός σε σχεδίαση και θα συνδυάζεται με τις στρογγυλές απολήξεις του συστήματος εξάτμισης.
 
Η ισχύς θα πηγάζει κατά πάσα πιθανότατα από τον γνωστό 2λιτρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα της Hyundai με ισχύ 275 άλογα, σε συνδυασμό με 7άρι αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη ή ένα 6άρι μηχανικό και το σύστημα τετρακίνησης της φίρμας.
 
Τέλος, οι διαρροές που έχουν υπάρξει κάνουν λόγο πως η κατασκευή του Kona N θα αρχίσει τον Ιούλιο, άρα είναι πολύ πιθανόν η παρουσίαση του μοντέλου να γίνει σύντομα, ώστε το εμπορικό λανσάρισμα να γίνει μέσα στο 2020.
 

Toyota
Audi