Δυο κατακόκκινες αναφορές που στάζουν... δηλητήριο για τις εταιρείες. Ποιες είναι όμως;

Δυο κατακόκκινες αναφορές που στάζουν... δηλητήριο για τις εταιρείες. Ποιες είναι όμως;

Για πολλές, πολλές κλωτσιές

24.083 Επισκέψεις στο άρθρο (17/11/2016)

Δύο εξωφρενικές κόκκινες αναφορές στο Autocheck.

Είναι πολύ δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι είναι δυνατόν να έχει συμβεί αυτό που περιγράφουν. Τόσο εξωφρενικό που τις κρατήσαμε και αποφασίσαμε να τις ερευνήσουμε. Έτσι προς το παρόν, δεν δημοσιεύσαμε τα ονόματα των εταιρειών. Απολαύστε τις.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Αναφορά Νο.1
Αγορα του αυτοκινήτου το 2015. Μεσα σε σχεδον 2 χρονια με λιγα χιλιομετρα εχει βγαλει τα εξης: Χτυπημα καδενας μετα απο ισχυρο κροταλισμα. Καμμενη οθονη multimedia συστηματος, σταματησε να λειτουργει το συστημα start-stop. Σερβις ΦΩΤΙΑ. Για λαδια φιλτρα θελουν 260 ευρω. Απογοητευση!

Αναφορά Νο.2
Την 1-11-2016 και ώρα 09.00 αναχωρώντας από Ιωάννινα προς Αθήνα μου εμφανίστηκε στο ταμπλό του αυτοκίνητου μου η ένδειξη «κορμός» χρώματος κίτρινου και σύμφωνα με το βιβλίο του κατασκευαστή σε παραπέμπει στο πλησιέστερο συνεργείο. Kατόπιν αυτού έκανα αναστροφή και πήγα στην αντιπροσωπεία στα Ιωάννινα. Απευθύνθηκα στον τεχνικό σύμβουλο ενημερώνοντάς τον για το πρόβλημα και ότι ταξιδεύω για Αθήνα. Η απάντηση του υπευθύνου ήταν να κλείσω ραντεβού για αύριο ή μεθαύριο. Όταν του είπα αν μπορώ να ταξιδέψω χωρίς πρόβλημα με κοίταξε απαθής και δεν καταδέχτηκε ούτε να ρίξει μια πρόχειρη ματιά, ούτε να μου απαντήσει. Για το γεγονός, που για μένα είναι πρωτόγνωρο και εντελώς απαξιωτικο για το κύρος της εταιρείας επιφυλάσσομαι να ενημερώσω και τα κεντρικά γραφεία της μάρκας στο εξωτερικό.

Οι αναφορές ειναι απο δυο διαφορετικές μάρκες και ξεχώρισαν ανάμεσα στις 750 αναφορές σας της τελευταίας εβδομάδας. Θα επαληθεύσουμε τα στοιχεία των κατόχων και θα επανέλθουμε.

Εχει ωστόσο ενδιαφέρον η γνώμη σας, καθώς στόχος του Autocheck ειναι ακριβώς αυτός. Να σας ενημερώσει και να σας δώσει χώρο να πείτε την άποψη σας, ωστε να εξαφανιστούν τελείως τα φαινόμενα αυτά. Τι λέτε λοιπόν;

Δείτε εδώ ποιά αυτοκίνητα ειναι για φίλημα και ποιά για κλωτσιές και πάνω από 2.500 αναφορές αναγνωστών ή κάντε και τη δική σας!


 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ETRANSIT VS ESPRINTER
test center