Η Audi ετοιμάζει και δεύτερο δικό της σταθμό φόρτισης
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Audi ετοιμάζει και δεύτερο δικό της σταθμό φόρτισης

2.094 Επισκέψεις στο άρθρο (8/6/2022)

Ο πρώτος ειδικός σταθμός φόρτισης που κατασκεύασε για τα ηλεκτρικά της η Audi είχε μεγάλη επιτυχία και έτσι η γερμανική φίρμα ετοιμάζει και δεύτερο, την ώρα που ακόμα μεγαλύτερη επέκταση βρίσκεται στο πλάνο!

Ο κόσμος «αγκάλιασε» τον πρώτο σταθμό φόρτισης

Στο τέλος του 2021 η Audi έκανε τα εγκαίνια του πρώτου της υπερλούξ σταθμού φόρτισης για τα ηλεκτρικά της μοντέλα. Ο πρώτος σταθμός έχει έδρα στη Νυρεμβέργη, προσφέροντας μία σειρά υπηρεσιών οι οποίες όπως φαίνεται εκτιμήθηκαν από τους ιδιοκτήτες των ηλεκτρικών αυτοκινήτων της γερμανικής μάρκας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Επόμενος σταθμός στη Ζυρίχη

Δεδομένης λοιπόν της θετικής υποδοχής για τον αρχικό κόμβο φόρτισης, η Audi πήρε την απόφαση να ανοίξει ακόμα έναν. Ο δεύτερος σταθμός θα έχει έδρα στη Ζυρίχη, της Ελβετίας, ενώ μελλοντικά είναι πολύ πιθανό το δίκτυο να επεκταθεί με τις πόλεις που έχουν προτεραιότητα να είναι το Σάλτσμπουργκ και το Βερολίνο, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλοι τόσο εντός Γερμανίας όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ανάλογα με την επιτυχία αυτών, η Audi θα αποφασίσει να δημιουργήσει περισσότερους και σε άλλες χώρες.

Δραστηριότητες ενώ φορτίζει το αυτοκίνητο

Σε ότι αφορά τις παροχές των ειδικών σταθμών φόρτισης της Audi, οι ιδιοκτήτες ηλεκτρικών οχημάτων μπορούν να κάνουν κράτηση για έναν από τους φορτιστές μέσω της εφαρμογής myAudi. Μόλις φτάσουν εκεί, συνδέουν το όχημά τους στην πρίζα και μπορούν να επισκεφτούν το σαλόνι στον επάνω όροφο. Το σαλόνι εκτείνεται σε περίπου 200 τετραγωνικά μέτρα και διαθέτει ανοιχτό σχεδιασμό καθώς και πολλούς χώρους καθιστικού, όπου οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν ή να εργαστούν ενώ φορτίζει το όχημά τους. Μπορούν επίσης να περάσουν την ώρα τους στο αίθριο ή να παίξουν με μια τεράστια οθόνη 98 ιντσών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εμφάνιση πληροφοριών φόρτισης του οχήματος, λεπτομέρειες σχετικά με τον κόμβο φόρτισης ή ως ένας διαμορφωτής Audi. Μάλιστα οι ιδιοκτήτες κατά τη διάρκεια της φόρτισης μπορούν να τσιμπήσουν και κάτι, είτε μέσω αυτόματων πωλητών, είτε μέσω της υπηρεσίας delivery που υπάρχει. 

Συνέχεια του άρθρου >>>
SPRING SEAT
NISSAN