Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
Η Ford Mustang Mach-E διαθέσιμη και ιντερνετικά!
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Ford Mustang Mach-E διαθέσιμη και ιντερνετικά!

1.683 Επισκέψεις στο άρθρο (5/7/2022)

Τη δυνατότητα να διαμορφώσουν και να παραγγείλουν τη νέα Mustang Mach-E μέσα από την οθόνη του υπολογιστή, του tablet ή του κινητού τηλεφώνου, προσφέρει στους πελάτες της η Ford.

Mεγάλη Digital Έκθεση Αυτοκινήτου!
Kαίνε τα μισά!
Βρες λύσεις στην ακρίβεια. Με 1 κλίκ >>

Mustang Mach-E με λίγα κλικ

Αναγνωρίζοντας την πρακτικότητα, την ευκολία αλλά και τον πρωταγωνιστικό ρόλο που διαδραματίζει το διαδίκτυο στη σύγχρονη εποχή της αυτοκίνησης, η Ford Motor Ελλάς εγκαινιάζει ένα νέο ταξίδι online υπηρεσιών και λειτουργιών που ξεκινούν από τη δυνατότητα επιλογής και διαμόρφωσης έως και την παραγγελία της νέας, αμιγώς ηλεκτρικής Mustang Mach-E. Και όλα αυτά, με απλά βήματα, μέσα από την οθόνη του υπολογιστή, του tablet ή του κινητού τηλεφώνου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Παίρνεις ιντερνετικά την Mustang Mach-E

Χάρη στη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα online παραγγελιών και αγοράς της νέας Mustang Mach-E που βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα της μάρκας, προσφέρεται η δυνατότητα επιλογής της επιθυμητής έκδοσης του μοντέλου αλλά και του εμπόρου από τον οποίο θα αγοραστεί το αμάξι. Επιπρόσθετα, η Ford παρέχει μέσα από τη σχετική πλατφόρμα την ευκαιρία εφόσον κάποιος το επιθυμεί, να δει και να αναζητήσει την Mustang Mach-E που θέλει να αγοράσει μέσα από μία λίστα που περιέχει όλο το διαθέσιμο απόθεμα οχημάτων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα επιλογής του χώρου και του χρόνου παράδοσης του αυτοκινήτου, σε κατάστημα ενός Εμπόρου Ford ή σε άλλο χώρο που θα υποδείξει ο αγοραστής.

Επιλογή αξεσουάρ

Μέσω της εφαρμογής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαλέξουν τα αξεσουάρ και τα στοιχεία εξοπλισμού της αρεσκείας τους, όπως είναι για παράδειγμα ο κοτσαδόρος, το διαχωριστικό του χώρου φόρτωσης, το αντιολισθητικό δάπεδό του κ.α. Φυσικά, προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής απόκτησης μονοφασικού ή τριφασικού επιτοίχιο φορτιστή (wallbox).

Ας δούμε τι καίει κάθε τύπος αυτοκινήτου: