Η Mercedes έδειξε το «πρόσωπο» της νέας EQE SUV

Η Mercedes έδειξε το «πρόσωπο» της νέας EQE SUV

51.091 Επισκέψεις στο άρθρο (13/10/2022)

Το τελευταίο teaser της EQE SUV έδωσε, πιθανότατα, στη δημοσιότητα η Mercedes, αφού το γερμανικό SUV αποκαλύπτεται σε λίγες ημέρες!

Προ των πυλών η EQE SUV

Μόλις τρεις ημέρες έμειναν μέχρι το επίσημο ντεμπούτο της EQE SUV και έτσι η Mercedes συνεχίζει την εκστρατεία των teaser για το επερχόμενο ηλεκτρικό της SUV, πριν αυτό κάνει την εμφάνισή του στις 16 Οκτωβρίου. Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί, πιθανότατα μιλάμε για το τελευταίο teaser του νέου χωρίς ρύπους μοντέλου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πιθανώς το τελευταίο teaser

Σε αυτό η Mercedes δείχνει για πρώτη φορά το εμπρόσθιο μέρος, χωρίς όμως να υπάρχουν εκπλήξεις. Η LED μπάρα που ενώνει τα φωτιστικά σώματα ξεχωρίζει, ενώ στις γωνίες του προφυλακτήρα έχουν εγκατασταθεί αεραγωγοί. Σε γενικές γραμμές η EQE SUV ακολουθεί την ίδια σχεδιαστική γλώσσα με τα υπόλοιπα οχήματα EQ.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το σύστημα κίνησης

Μέχρι στιγμής επιβεβαιωμένα στοιχεία για το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης δεν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο από το σεντάν EQE γνωρίζουμε τι περίπου θα ισχύσει. Η EQE προσφέρεται σε εκδόσεις με ένα και δύο ηλεκτρικά μοτέρ ενώ η ισχύς της ξεκινάει από τους 292 ίππους και φτάνει ακόμα και τους 687 στην ισχυρή AMG έκδοση EQE 53 4MATIC+.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
test center