Η SEAT κάνει πιο εύκολη την αγορά των Arona και Ibiza στην Ελλάδα

Η SEAT κάνει πιο εύκολη την αγορά των Arona και Ibiza στην Ελλάδα

3.371 Επισκέψεις στο άρθρο (22/2/2024)

- Μειωμένες τιμές και εκπτώσεις για όλη την γκάμα του Arona.
- Εναλλακτικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα με επιτόκιο 3,9%.
- Εκπτώσεις και για το Ibiza.

Κατεβάζει τις τιμές η ισπανική μάρκα.

Με οικονομικό όφελος έως και 1.500 ευρώ προσφέρεται στην Ελλάδα το SEAT Arona. Το μικρό SUV της ισπανικής μάρκας ξεκινά από 18.990 ευρώ, ενώ για όσους επιθυμούν η αγορά του συνδυάζεται και με χρηματοδοτικό πρόγραμμα με επιτόκιο 3,9%. Έκπτωση υπάρχει ωστόσο και για το Ibiza!

Μειωμένες τιμές και εκπτώσεις για το Arona

Όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΤΕΧΝΟΚΑΡ Μ.Α.Ε.Ε., θέτει σε ισχύ νέα προωθητική ενέργεια για το SEAT Arona, η τιμή του οποίου ξεκινά πλέον από τις 18.990 ευρώ. Με το νέο προωθητικό πρόγραμμα, προσφέρονται μειώσεις τιμών έως και 1.000 ευρώ, ανάλογα με την έκδοση. Παράλληλα, συνεχίζεται το επιπρόσθετο όφελος των 500 ευρώ για όλες τις εκδόσεις του Arona επί των τιμών του νέου τιμοκαταλόγου.

Arona και με 211 ευρώ το μήνα

Από κει και πέρα, το μικρό SUV της ισπανικής μάρκας μπορεί να αποκτηθεί εναλλακτικά και με χρηματοδοτικό πρόγραμμα σε συνεργασία με τη VW Financial Services, με επιτόκιο από 3,9% και με την μηνιαία δόση να διαμορφώνεται στα 211 ευρώ/μήνα.

Έκπτωση 500 ευρώ και τιμή από 15.990 ευρώ για το Ibiza

Επιπρόσθετα, εξακολουθεί να παραμένει σε ισχύ το προωθητικό πρόγραμμα και για το SEAT Ibiza με όφελος 500 ευρώ για όλες τις εκδόσεις του και με την αρχική τιμή να διαμορφώνεται στις 15.990 ευρώ.

test center
fiat