VW Touareg: Ανανεωμένο και πιο hi-tech

48.586 Επισκέψεις στο άρθρο (9/11/2023)
VW Touareg: Ανανεωμένο και πιο hi-tech
3 Φωτογραφίες »

Μια από τις νεότερες αφίξεις στην SUV γκάμα της Volkswagen είναι το ανανεωμένο Touareg, το οποίο, όπως και ο προκάτοχός του, βασίζεται στο πάτωμα MLB Evo του ομίλου πάνω στο οποίο έχουν χτιστεί και άλλα SUV όπως το Audi Q7 και Porsche Cayenne αλλά έχει δεχτεί πλέον μικρές αλλά σαφείς αλλαγές σε εμφάνιση και διατίθεται πλέον με περισσότερες τεχνολογίες στην καμπίνα του.


Τη μεγαλύτερη διαφορά σε σχέση με πριν την κάνουν οι φωτιζόμενες LED μπάρες, τόσο μπροστά όσο και πίσω αλλά και το φωτιζόμενο λογότυπο στο πίσω μέρος. Από κει και πέρα οι νέοι προβολείς χρησιμοποιούν την πιο προηγμένη τεχνολογία matrix με micro-LED, με κάθε προβολέα να διαθέτει όχι λιγότερα από 19.216 μεμονωμένα ελεγχόμενα micro LED για να προσφέρουν καλύτερο φωτισμό χωρίς να τυφλώνουν τους άλλους οδηγούς. Επίσης τα πίσω φωτιστικά σώματα ακολουθούν και αυτά την υπογραφή «L», όπως τα μπροστά. Στο εσωτερικό, το Touareg πλέον διατίθεται στάνταρ με το Innovision Cockpit, το οποίο ενώνει τον ψηφιακό πίνακα οργάνων 12 ιντσών με την οθόνη αφής 15 ιντσών για το infotainment.

Κάτω από το καπό, το ανανεωμένο VW Touareg διατίθεται στην Ελλάδα με 3λιτρο μοτέρ V6, τετρακίνηση και αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων με τιμή από 100.700 ευρώ, ενώ η Plug-in υβριδική του έκδοση των 381 ίππων με βάση το ίδιο μοτέρ κοστίζει 91.700 ευρώ.

Σελίδα 1H SUV γκάμα της VW: Από το T-Cross στο Touareg και τo ID.5
Σελίδα 2VW T-Cross: Ανανεωμένο και μόνο σε βενζίνη
Σελίδα 3VW Taigo: Coupe SUVάκι από 22.900 ευρώ
Σελίδα 4VW T-Roc: Το best seller της φίρμας
Σελίδα 5VW Tiguan: Οικογενειακό SUV, βγαίνει και 7θέσιο
Σελίδα 6VW Touareg: Ανανεωμένο και πιο hi-tech
Σελίδα 7VW ID.4: Μικρομεσαίο SUV σε 3 εκδόσεις ισχύος
Σελίδα 8VW ID.5: To coupe ID.4 σε δύο εκδόσεις
Mercedes
OPEL