VW T-Cross: Ανανεωμένο και μόνο σε βενζίνη

48.580 Επισκέψεις στο άρθρο (9/11/2023)
VW T-Cross: Ανανεωμένο και μόνο σε βενζίνη
3 Φωτογραφίες »

To Τ-Cross από όταν παρουσιάστηκε το 2018 αποτελούσε το πιο προσιτό μικρό SUV στην γκάμα της Volkswagen. Αυτή την στιγμή, το μοντέλο βρίσκεται εκτός τιμοκαταλόγου της φίρμας, αφού η ελληνική αντιπροσωπεία περιμένει την άφιξη της ανανεωμένης του έκδοσης, η οποία είναι πλέον κατά 27 χιλιοστά μακρύτερη σε σχέση με πριν μετά τον ανασχεδιασμό των προφυλακτήρων του αυτοκινήτου και συγκεκριμένα έχει μήκος 4.135 χιλιοστά.


Το ανανεωμένο T-Cross διαθέτει προβολείς LED matrix στάνταρ στα μοντέλα Style και R-Line και προαιρετικά στη μικρότερη έκδοση Life. Το βασικό μοντέλο θα πατάει σε ζάντες 16 ιντσών, ενώ θα υπάρχει και η επιλογή των 17 ιντσών. Στο πίσω μέρος, τα LED φωτιστικά σώματα έχουν το μοτίβο Χ, ενώ όπως μπροστά έτσι και στην... ουρά υπάρχει η LED φωτιζόμενη μπάρα. Στο εσωτερικό, όλες οι εκδόσεις διαθέτουν πλέον ψηφιακό πίνακα οργάνων, διαστάσεων 8 ή 10 ιντσών για τις δύο κορυφαίες εκδόσεις. Σε ότι αφορά το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης πλέον στεγάζεται σε μία ανεξάρτητη οθόνη αφής που εγκαθίσταται στο ταμπλό και έχει διαγώνιο 8 ιντσών στις αρχικές εκδόσεις, ενώ στις πιο πλούσιες μεγαλώνει στις 9,2 ίντσες.

Το ανανεωμένο T-Cross θα προσφέρεται με τρεις υπερτροφοδοτούμενους βενζινοκινητήρες TSI. Ο υπερτροφοδοτούμενος τρικύλινδρος κινητήρας 1,0 λίτρου διατίθεται σε εκδόσεις 95 ή 115 ίππων. Η πρώτη επιλογή συνεργάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο πέντε σχέσεων, ενώ η δεύτερη με ένα εξατάχυτο ή προαιρετικά με το 7άρι αυτόματο διπλού συμπλέκτη (DSG). Παρών θα είναι και ο τετρακύλινδρος 1,5 λίτρων TSI για 150 ίππους συνδυαστικά με το 7άρι DSG.   

Σελίδα 1H SUV γκάμα της VW: Από το T-Cross στο Touareg και τo ID.5
Σελίδα 2VW T-Cross: Ανανεωμένο και μόνο σε βενζίνη
Σελίδα 3VW Taigo: Coupe SUVάκι από 22.900 ευρώ
Σελίδα 4VW T-Roc: Το best seller της φίρμας
Σελίδα 5VW Tiguan: Οικογενειακό SUV, βγαίνει και 7θέσιο
Σελίδα 6VW Touareg: Ανανεωμένο και πιο hi-tech
Σελίδα 7VW ID.4: Μικρομεσαίο SUV σε 3 εκδόσεις ισχύος
Σελίδα 8VW ID.5: To coupe ID.4 σε δύο εκδόσεις
SEAT TESTIMONIAL 1
test center