Η Volkswagen αναβάθμισε το infotainment του Golf
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Volkswagen αναβάθμισε το infotainment του Golf

2.011 Επισκέψεις στο άρθρο (17/12/2021)

Σε εκτεταμένη αναβάθμιση του συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης του τελευταίου Golf 8ης γενιάς προχώρησε η Volkswagen προσφέροντας του νέο υλικό και λογισμικό!

Σημαντικά βελτιωμένο το infotainment του Golf λέει η VW

Μία σημαντική αναβάθμιση για το σύστημα infotainment του Golf 8ης γενιάς ανακοίνωσε η Volkswagen, μέσω της οποίας θα αποκατασταθούν κάποιες δυσλειτουργίες που είχαν παρατηρηθεί από τη στιγμή που το μοντέλο ξεκίνησε την πορεία του στις αγορές.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Βελτιωμένος ο φωνητικός έλεγχος και η αφή

Σύμφωνα με τη γερμανική μάρκα το βελτιστοποιημένο λογισμικό περιλαμβάνει νέο φωνητικό έλεγχο που υπόσχεται να προσφέρει «γρήγορη αναγνώριση και ακριβή απόκριση». Μπορεί να κατανοήσει ελεύθερα διατυπωμένες φράσεις και μπορεί να καταλάβει εάν μιλάει ο οδηγός ή ο συνοδηγός. Επιπλέον, μπορεί να απευθυνθεί προς το χρήστη κάνοντας ερωτήσεις, αλλά και να διακοπεί σε περίπτωση που εκείνος ξεκινήσει να του μιλάει. Βελτίωση υπάρχει και στην χρήση της οθόνης μέσω της αφής αφού με την ενημέρωση, οι επιλογές της θερμοκρασίας και του ήχου που μπορούσαν εύκολα να πατηθούν κατά λάθος, θα κλειδώνουν όταν οι αισθητήρες εντοπίσουν πως ο χρήστης χρησιμοποιεί την κύρια οθόνη.

Πιο γρήγορο στην επεξεργασία πληροφοριών

Από κει και πέρα η VW στέκεται και στο νέο υλικό που του παρέχει όπως το System on Chip (SOC) με 25 τοις εκατό περισσότερη υπολογιστική ισχύ και μια κάρτα γραφικών με τριπλάσια απόδοση από την παλιά έκδοση. Χάρη στο νέο υλικό η εταιρεία υπογραμμίζει πως θα χρειαστούν λιγότερο από πέντε δευτερόλεπτα για να εμφανιστεί η λίστα των αποτελεσμάτων αφού πληκτρολογήσει κάποιος τον προορισμό στο σύστημα πλοήγησης. Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία λέει ότι άκουσε τους πελάτες και τα προβλήματά τους με το MIB3, και ελπίζει ότι τώρα έχουν αντιμετωπιστεί. Συνέχεια του άρθρου >>>
AUTOFIT PASXA
4green