Η VW σε συνεργασία με τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας Protergia, τρέχουν μια ειδική προσφορά προσφέροντας το e-up! Powered by Protergia με τιμή 19.950 ευρώ και δωρεάν το ρεύμα του για ένα χρόνο.

Η «ψυχή» του ηλεκτρικού συστήματος του e-up! είναι ένας τριφασικός ηλεκτροκινητήρας μόνιμου μαγνήτη που αποδίδει 82 ίππους, με την ροπή να ανέρχεται στα 210 Nm. Δωρεάν το ρεύμα του για ένα χρόνο.

VW e-up!

17.592 Επισκέψεις στο άρθρο

Το ηλεκτρικό up! όπως ακριβώς και το Golf στηρίζεται πάνω στη συμβατική έκδοση του μοντέλου και κατά συνέπεια σχεδιαστικά, δεν παρουσιάζει διαφοροποιήσεις. 

Η «ψυχή» του ηλεκτρικού συστήματος του e-up! είναι ένας τριφασικός ηλεκτροκινητήρας μόνιμου μαγνήτη που βρίσκεται κάτω από το εμπρός καπό. Αυτός αποδίδει 82 ίππους. με την ροπή να ανέρχεται στα 210 Nm, με το 0-100 χλμ./ώρα να έρχεται σε 12,4 δλ., με την τελική του ταχύτητα να αγγίζει τα 130 χλμ./ώρα. 

Όσον αφορά στις μπαταρίες του αυτές αποτελούνται από 17 συστοιχίες «ενσωματωμένες» στο δάπεδο του αμαξώματος. Αυτές είναι ιόντων λιθίου και έχουν χωρητικότητα 18,7 kWh και σε ταχυφορτιστές, σε μισή ώρα μπορεί να φορτίσει το 80% των μπαταριών του. Σύμφωνα με όσα ανακοινώνει η VW, μια πλήρης φόρτιση χαρίζει στο μοντέλο της αυτονομία 160 χλμ.

Το e-up! Είναι διαθέσιμο από 28.500 ευρώ, ωστόσο η VW σε συνεργασία με τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας Protergia, τρέχουν μια ειδική προσφορά προσφέροντας το e-up! Powered by Protergia με τιμή 19.950 ευρώ και δωρεάν το ρεύμα του για ένα χρόνο.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Mercedes
moto