• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ψηφιακή πρόταση για την M4 Coupe.

Ψηφιακή πρόταση για την M4 Cabrio.

Ψηφιακή πρόταση για την M4 Coupe.

H νέα BMW M4;

2.786 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/10/2019

H ΒΜW δεν φαίνεται πως είναι πρόθυμη να αλλάξει τα σχέδια της και να προσφέρει μικρότερου μεγέθους γρίλιες στα μελλοντικά μοντέλα της.


To Concept 4 που παρουσιάστηκε στην φετινή Έκθεση της Φρανκφούρτης είχε σκοπό να δώσει στον κόσμο μια καλή γεύση από το πώς θα μπορούσε να μοιάζει η επόμενη M4, ωστόσο η τεράστια γρίλια με την οποία εξοπλιζόταν δεν έλαβε και τις καλύτερες κριτικές ακόμα και από τους φίλους της φίρμας.

Στο site Βimmerpost που είναι αφιερωμένο στην BMW, ήρθαν στο φως μια σειρά από ψηφιακές εικόνες για την νέα M4, λαμβάνοντας φυσικά υπόψη την σχεδιαστική ταυτότητα του Concept 4 αλλά προσφέροντας στο μοντέλο περισσότερα αεροδυναμικά μέρη και πιο σπορ χαρακτηριστικά.

Το πίσω μέρος είναι αντικειμενικά πανέμορφο αφού τα πλατιά φωτιστικά σώματα σε συνδυασμό με τον πολύ σπορ διαχύτη και τις δύο διπλές απολήξεις της εξάτμισης συνθέτουν ένα σύνολο που, αν το δει κάποιος μπροστά του, ξέρει ότι είναι δύσκολο να τα βάλει μαζί με το αυτοκίνητο. Τα πράγματα είναι διαφορετικά στο εμπρός μέρος αφού η τεράστια γρίλια θα κάνει φίλους αλλά και αρκετούς εχθρούς. Δίπλα της, τα φωτιστικά σώματα έχουν σπορτίφ σχεδίαση ενώ και οι εισαγωγείς αέρα χαμηλά στον προφυλακτήρα είναι αντάξιοι των προσδοκιών.

Η BMW πριν λίγες μέρες υπεραμύνθηκε της υιοθέτησης της γρίλιας αυτής στα μελλοντικά της μοντέλα κάνοντας λόγο πως παρά τις αντιδράσεις, προτιμά να εξελιχτεί ως μάρκα παρά να μείνει στάσιμη και να επιτρέψει στους ανταγωνιστές της να την ξεπεράσουν. Αυτό σημαίνει πως τόσο η επόμενη Σειρά 4 όσο και η M4 που θα παρουσιαστούν μέσα στα επόμενα δύο χρόνια θα υιοθετήσουν την γρίλια αυτή και δεν θα υπάρχει κάποια τροποποίηση στην εμφάνισή τους.
 

Tags: BMW
 
Σχολιάστε την είδηση 1 σχόλια