Τι άλλα χαρακτηριστικά στοιχεία έχει το Mitsubishi Eclipse Cross εκτός από την αιχμηρή και γεμάτη ακμές σχεδίαση; Έχει τετρακίνητη έκδοση;
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τι άλλα χαρακτηριστικά στοιχεία έχει το Mitsubishi Eclipse Cross εκτός από την αιχμηρή και γεμάτη ακμές σχεδίαση; Έχει τετρακίνητη έκδοση;

Mitsubishi Eclipse Cross

2.664.199 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)

H Μitsubishi επανέρχεται στα μικρομεσαία SUV με την ανανεωμένη γενιά του Eclipse Cross. Το ανανεωμένο Eclipse Cross έρχεται με φρέσκο σχεδιασμό, εκσυγχρονισμένα συστήματα και εξοπλισμό, αλλά και με έκδοση Plug-In Hybrid που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »




Το 5θυρο αμάξωμα του Eclipse Cross διατηρεί τον δυναμικό χαρακτήρα και του προκάτοχου, ωστόσο είναι συνολικά πολύ πιο κομψό και εύπεπτο αισθητικά, κυρίως με την ανασχεδίαση του πίσω μέρους. Το εμπρόσθιο μέρος περιλαμβάνει την τελευταία έκδοση της γρίλιας «Dynamic Shield» της εταιρείας, ενώ καινούργιος είναι ο προφυλακτήρας και ανανεωμένη η διάταξη των φωτιστικών σωμάτων. Το πίσω μέρος διαθέτει τρισδιάστατα φωτιστικά σώματα που είναι εμπνευσμένα από το e-Evolution τα οποία ωστόσο δεν ενώνονται μεταξύ τους, ενώ η διχοτόμηση του παρμπρίζ (χαρακτηριστικό του προηγούμενου) δεν υφίσταται, δημιουργώντας ένα πιο αποδεκτό όπως είπαμε αισθητικά προφίλ.



Το εσωτερικό του ανανεωμένου Eclipse Cross δεν διαφέρει σημαντικά σε σχεδίαση, διατηρώντας τον ευχάριστο και high-tech αέρα του προηγούμενου. Αντίστοιχα στα ίδια καλά επίπεδα βρίσκεται η ποιότητα κατασκευής, ωστόσο οι αλλαγές εστιάζουν στο νέο σύστημα infotainment και την οθόνη 8 ιντσών αυτού με περισσότερες λειτουργίες και συστήματα, αλλά και μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση της. Αναβάθμιση έχουμε και σε επίπεδο τεχνολογίας με το Eclipse Cross να διαθέτει όλα τα νεότερα σύγχρονα συστήματα άνεσης, ασφάλειας και υποβοήθησης της οδήγησης.



Όσον αφορά τα μηχανικά σύνολα του ανανεωμένου Mitsubishi Eclipse Cross, η Mitsubishi θα συνεχίσει να το εξοπλίζει με τον 1,5 λίτρων ΜΙVEC κινητήρα βενζίνης των 163 ίππων σε συνδυασμό με το σύστημα τετρακίνησης S-AWC, ωστόσο το μεγάλο νέο είναι πως παράλληλα θα διατίθεται και σε Plug-In Hybrid «επαναφορτιζόμενη» έκδοση. Αυτή χρησιμοποιεί το ίδιο σύστημα κίνησης του Outlander PHEV. Αυτό σημαίνει ότι το Eclipse Cross PHEV θα εξοπλιστεί με δύο ηλεκτρικά μοτέρ και έναν κινητήρα καύσης 2,4 λίτρων με κιβώτιο μιας σχέσης ενώ διαθέτει 3 προφίλ για την λειτουργία του συνόλου (ΕV, Series Hybrid και Parallel Hybrid).

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στο μοντέλο που σας ενδιαφέρει)

Δειτε και τα 98 μοντέλα της Εκθεσης

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda