«Η πιο γρήγορη 5λιτρη Mustang στην πίστα» ακούει στο όνομα Mach1 και έρχεται με 460 άλογα και 570 Nm ροπής. Ο ατμοσφαιρικός V8 κινητήρας συνδυάζεται τόσο με 6άρι μηχανικό όσο και με το αυτόματο 10 σχέ
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

«Η πιο γρήγορη 5λιτρη Mustang στην πίστα» ακούει στο όνομα Mach1 και έρχεται με 460 άλογα και 570 Nm ροπής. Ο ατμοσφαιρικός V8 κινητήρας συνδυάζεται τόσο με 6άρι μηχανικό όσο και με το αυτόματο 10 σχέσεων, ενώ σημαντικές είναι και οι αλλαγές στην εμφάνιση, μέσα και έξω.

Ford Mustang Mach 1

2.664.956 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

«Η πιο γρήγορη 5λιτρη Mustang στην πίστα» ακούει στο όνομα Mach1. Πρόκειται για μια πολύ ξεχωριστή αυτή έκδοση του διάσημου muscle car που αφενός σηματοδοτεί την επιστροφή μιας ιστορικής ονομασίας και αφετέρου προορίζεται να καλύψει το κενό μεταξύ της GT και των κορυφαίων εκδόσεων Shelby.



Η Ford Mustang 6ης γενιάς κατάφερε αυτό που δεν μπόρεσαν οι προηγούμενες. «Έμαθε» να μιλά με πιο ευρωπαϊκή προφορά και μπήκε δυνατά στην κατηγορία των κουπέ κερδίζοντας ολοένα και περισσότερους φανατικούς οπαδούς και στην από ΄δω πλευρά του Ατλαντικού. Το βασικό συστατικό αυτής της επιτυχίας είναι ότι εκτός από την εντυπωσιακή της εμφάνιση και την γενικότερη φιλοσοφία της που εκφράζεται σε όλα τα σημεία, η Mustang προσαρμόστηκε στον ευρωπαϊκό οδηγικό χαρακτήρα. 



Η περιορισμένης παραγωγής Ford Mustang Mach 1 έκανε το ντεμπούτο της επί ευρωπαϊκού εδάφους πριν λίγες εβδομάδες στο Goodwood και έγινε η πρώτη έκδοση του μοντέλου που προσφέρεται με Tremec 6άρι μηχανικό κιβώτιο, αν και υπάρχει η επιλογή του αυτόματου κιβωτίου των 10 σχέσεων που έχει αναβαθμιστεί.

Στο μηχανοστάσιο βρίσκεται ο γνωστός Coyote ατμοσφαιρικός V8 κινητήρας 5,0 λίτρων που αποδίδει 460 άλογα με 570 Nm ροπής, 20 άλογα λιγότερα δηλαδή σε σχέση με την αντίστοιχη Mach1 που διατίθεται στις ΗΠΑ. Από τις GT350 και GT500, η Mach1 παίρνει επίσης με το σύστημα ψύξης αλλά και άλλα καλούδια ενώ το νέο της πιο επιθετικό στήσιμο και τα δυνατότερα φρένα Brembo βοηθούν στο να γίνει η Mach1 «η πιο γρήγορη 5λιτρη Mustang στην πίστα».



Στο κομμάτι της εμφάνισης, η νέα έκδοση ξεχωρίζει χάρη στους μεγαλύτερους αεραγωγούς, την διαφορετική γρίλια και το νέο μεγαλύτερο διαχύτη στον πρόβολο, τις 19άρες ζάντες και τα γράμματα «MACH 1» στο αμάξωμά της ενώ στο πίσω μέρος, οι τέσσερις απολήξεις προειδοποιούν αυτόν που ακολουθεί πως δεν πρόκειται για μια οποιαδήποτε Mustang.

Κλείνοντας, το εσωτερικό εξοπλίζεται με δερμάτινα σπορ καθίσματα, B&O premium σύστημα ήχου με 12 ηχεία, νέο επιλογέα ταχυτήτων, μεταλλικά μαρσπιέ και πολλές ακόμη μικρές λεπτομέρειες που σκοπό έχουν να διαφοροποιήσουν την Mach1 από τις υπόλοιπες εκδόσεις.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στο μοντέλο που σας ενδιαφέρει)

Δειτε και τα 98 μοντέλα της Εκθεσης

peugeot
citroen