• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το Nissan X-Trail είναι το μόνο με δυνατότητα 7θέσιας διάταξης καμπίνας (+¤800).

Οι χώροι στο πίσω κάθισμα είναι το δυνατό σημείο του νέου RAV4 (φωτό) έναντι όλης κατηγορίας, καθώς είναι τεράστιοι. Το Honda CR-V ακολουθεί κατά πόδας έχοντας μάλιστα και μεγαλύτερο χώρο αποσκευών.

Στο Kuga προσφέρεται μηχανισμός για αυτόματο άνοιγμα της πίσω πόρταςμε την κίνηση του ποδιού, αν τα χέρια είναι δεσμευμένα.

Χώροι:Το RAV4 και το CR-V υπερέχουν

43.354 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 2/1/2015

Από τα  crossover της παρουσίασης, το Toyota προσφέρει άνετους χώρους, με τη μεγαλύτερη διαφορά να εστιάζεται στον αέρα που έχουν για τα γόνατά και τα κεφάλια όσοι κάθονται πίσω.
Ακολουθεί από κοντά το Honda CR-V, το οποίο διαθέτει το μεγαλύτερο εσωτερικό πλάτος και τον μεγαλύτερο χώρο αποσκευών (589 λτ.)  Το Toyota RAV4  έχει χώρο αποσκευών 547 λτ. και το Nissan X-Trail 550 λτ. Τα Kuga φτάνει τα 481 λτ. μόνο με κιτ επισκευής ελαστικών, ενώ σε αντίθετη περίπτωση η χωρητικότητα πέφτει στα 438 λτ.  Το Kuga τυπικά το μικρότερο σε χώρους, χωρίς όμως και να πάσχει. Αξίζει να σημειωθεί ότι, RAV4 & Kuga μπορούν να εξοπλιστούν με ηλεκτρικά ανοιγόμενη 5η πόρτα (στο Kuga το άνοιγμα μπορεί να γίνει και αυτόματα με την κίνηση του ποδιού κάτω από τον προφυλακτήρα). Το X-Trail είναι το μόνο που μπορεί να έχει 7θέσια διάταξη καμπίνας (+800 ευρώ).