Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
Honda και GM συνεργάζονται στενά πάνω στα ηλεκτρικά

Honda και GM συνεργάζονται στενά πάνω στα ηλεκτρικά

1.162 Επισκέψεις στο άρθρο (6/4/2022)

Honda και General Motors ανακοίνωσαν πως θα συνεχίσουν να συνεργάζονται στενά και τα επόμενα χρόνια πάνω στην ανάπτυξη και παραγωγή ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Μεγάλα τα οφέλη και για τις δύο πλευρές

H General Motors και η Honda ανακοίνωσαν πως θα συνεχίσουν να συνεργάζονται στον τομέα της ηλεκτρικής τεχνολογίας. Οι δύο εταιρείες θα δουλέψουν μαζί για να αναπτύξουν μια νέα πλατφόρμα για ηλεκτρικά compact crossover χρησιμοποιώντας Ultium μπαταρίες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Έρχονται εκατομμύρια ηλεκτρικά από Honda και GM

Στόχος των δύο εταιρειών είναι να παράγουν εκατομμύρια ηλεκτρικά από το 2027 εκμεταλλευόμενες τις τεχνολογίες που έχουν αναπτύξει και θέλουν επίσης να παράγουν σε μεγαλύτερο βαθμό υψηλής ποιότητας προιόντα ώστε να γίνουν αυτά πιο προσιτά.

«Η Honda έχει δεσμευτεί να επιτύχει ουδετερότητα άνθρακα σε παγκόσμια βάση έως το 2050, κάτι που απαιτεί μείωση του κόστους των ηλεκτρικών οχημάτων. Η Honda και η GM θα βασιστούν στην επιτυχημένη συνεργασία τους για να αυξήσουν τις πωλήσεις των ηλεκτρικών τους οχημάτων» δήλωσε ο Toshihiro Mibe, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Honda.

«Η GM και η Honda θα συνεργαστούν για να προσφέρουν προσιτά και ελκυστικά ηλεκτρικά σε παγκόσμια κλίμακα, συμπεριλαμβανομένων των βασικών αγορών μας στη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική και την Κίνα», δήλωσε η Mary Barra, πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της GM.

Επενδύουν πάνω στις solid-state μπαταρίες

Οι δύο μάρκες θα συνεχίσουν επίσης να ψάχνουν ευκαιρίες για να συνεργαστούν πάνω στις μπαταρίες για να μειώσουν την τιμή τους. Και οι δύο εταιρείες εργάζονται πάνω στην ανάπτυξη μπαταριών στερεάς κατάστασης(solid-state), οι οποίες θεωρούνται η επόμενη εξέλιξη στην ηλεκτρική τεχνολογία που θα επιτρέψει στα ηλεκτρικά να προσφέρουν περισσότερη αυτονομία και μειώσουν το βάρος τους.

Η GM και η Honda εργάζονται μαζί πάνω στα ηλεκτρικά από το 2018. Μαζί, αναπτύσσουν επίσης συστήματα αυτόνομης τεχνολογίας.

Ενώνουν τις δυνάμεις τους!
- Μεγάλα τα οφέλη και για τις δύο πλευρές
- Έρχονται εκατομμύρια ηλεκτρικά από Honda και GM
- Επενδύουν πάνω στις solid-state μπαταρίες
Λέτε να πειράξει τους Hondάκηδες που η μάρκα συνεργάζεται στενά με μια αμερικανική και διαφορετικής φιλοσοφίας φίρμα;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ας δούμε τι καίει κάθε τύπος αυτοκινήτου: