Ήπια υβριδικά Fiat 500X και Tipo: Από 24.700€ και 24.400€ στην Ελλάδα
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ήπια υβριδικά Fiat 500X και Tipo: Από 24.700€ και 24.400€ στην Ελλάδα

5.511 Επισκέψεις στο άρθρο (9/3/2022)

Εφοδιασμένα με το νέο ήπια υβριδικό σύστημα της φίρμας, τα 500Χ Hybrid και Tipo Hybrid ξεκινούν την πορεία τους στην ελληνική αγορά.

Διαθέσιμα στην ελληνική αγορά τα νέα 500X Hybrid και Tipo Hybrid

Τα Fiat 500X και Tipo είναι διαθέσιμα πλέον στην ελληνική αγορά με το νέο υβριδικό σύστημα που προσφέρει δυνατότητες αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης.

Το σύνολο αποτελείται από έναν turbo 4κυλινδρο κινητήρα FireFly χωρητικότητας 1,5 λίτρων και απόδοσης 130 ίππων και 240 Nm ροπής, τον 48-Volt ηλεκτροκινητήρα των 15 kW (20 ίπποι), καθώς και έναν μικρότερο ηλεκτροκινητήρα BSG, ο οποίος προσφέρει αθόρυβη και άμεση εκκίνηση του θερμικού κινητήρα. Σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο, ο κύριος ηλεκτροκινητήρας δίνει τη δυνατότητα κίνησης του αυτοκινήτου ακόμα και με τον θερμικό κινητήρα εκτός λειτουργίας σε αποστάσεις έως και 3χλμ. με χαμηλές ταχύτητες κίνησης. Η συνδυαστική ισχύς του θερμικού συνόλου και του ηλεκτροκινητήρα προσφέρουν επιδόσεις αντίστοιχες του κινητήρα 1.3Τ των 150 ίππων που αντικαθιστά το νέο σύνολο, με σημαντικά όμως χαμηλότερα επίπεδα κατανάλωσης και εκπομπών ρύπων που προσεγγίζουν εκείνα ενός diesel αυτοκινήτου. Η επιτάχυνση από στάση στα 100χλμ./ώρα να διαρκεί 8,8 δευτερόλεπτα για το Tipo και 9,4 δευτερόλεπτα για το 500X, χάρη και στην άμεση παροχή ροπής από τον ηλεκτροκινητήρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Fiat 500X Hybrid: Σε τρεις εκδόσεις, μπαίνει στον Δακτύλιο καθημερινά

Το 500X που εφοδιάζεται με το νέο υβριδικό σύστημα παράλληλα αποκτά νέο σήμα στη μάσκα και την πόρτα του χώρου αποσκευών, ακολουθώντας τη σχεδιαστική γραμμή που εγκαινίασε το αμιγώς ηλεκτρικό 500. Το 500Χ Hybrid είναι διαθέσιμο σε μια ευρεία γκάμα εκδόσεων, η οποία περιλαμβάνει την Urban (με έμφαση στις αστικές μετακινήσεις), την Cross (με έμφαση στον περιπετειώδη χαρακτήρα) και την Sport (με έμφαση στο δυναμικό στιλ). Παράλληλα διαθέσιμες είναι και οι εκδόσεις Dolcevita που ξεχωρίζουν χάρη στην πανοραμική αναδιπλούμενη υφασμάτινη οροφή. Χάρη στο νέο σύνολο, το 500X αποκτά ελεύθερη πρόσβαση στο Δακτύλιο, ενώ ιδιαίτερα χαμηλά είναι τα ετήσια τέλη κυκλοφορίας (μεταξύ 83 και 100 ευρώ).

Fiat Tipo Hybrid: Ελεύθερο στο Δακτύλιο, δεν πληρώνει τέλη

Με το νέο υβριδικό σύνολο η οικογένεια του Tipo αποκτά την πλέον αποδοτική έκδοση τη. Όλα τα ήπια υβριδικά Tipo, ανεξαρτήτως αμαξώματος (Hatchback, Cross και Station Wagon) έχουν ελεύθερη πρόσβαση στο Δακτύλιο και απαλλάσσονται από την καταβολή τελών κυκλοφορίας. 

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
moto