Hyundai: Λανσάρει σειρά ρούχων με ανακυκλωμένα υλικά από αυτοκίνητα
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Hyundai: Λανσάρει σειρά ρούχων με ανακυκλωμένα υλικά από αυτοκίνητα

1.873 Επισκέψεις στο άρθρο (18/10/2021)

Η Hyundai ξεπερνάει τα σύνορα της παραγωγής αυτοκινήτων, λανσάροντας μια νέα σειρά ρούχων από υλικά που έχουν απορριφθεί από την διαδικασία παραγωγής των αυτοκινήτων της.

Re:Style 2021

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η σειρά λανσάρεται με το όνομα Re:Style 2021 και είναι η 3η σειρά ρούχων στην ιστορία του κατασκευαστή. Η ιδέα ξεκίνησε από την Σεούλ και το Παρίσι, σε συνεργασία με γνωστούς σχεδιαστές του χώρου και δυο διάσημα καταστήματα μόδας.

Μέχρι τις 10 Νοεμβρίου για περιορισμένο αριθμό

Η σειρά περιλαμβάνει 12 ρούχα όπως φόρμες, φούτερ και παντελόνια τα οποία θα πουληθούν σε περιορισμένο αριθμό. Η σειρά ένδυσης πωλείται ήδη στα καταστήματα από τις 14 Οκτώβριου μέχρι και τις 28, ενώ μπορεί κανείς να τα προμηθευτεί και από το Internet μέχρι τις 10 Νοεμβρίου.

Ρούχα από αερόσακους και ζώνες ασφάλειας

Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι απομεινάρια από υλικά, όπως αερόσακους και ζώνες ασφάλειας, τα οποία απορρίφθηκαν στην διαδικασία παραγωγής του αυτοκινήτου. Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα απορροφηθούν από διάφορα πρότζεκτ βιώσιμης ανάπτυξης της Hyundai. Η κίνηση αυτή, υπογραμμίζει την στροφή της εταιρίας στο περιβάλλον, με την χρήση πιο φιλικών και ανακυκλώσιμων υλικών.
Φαντάζεσαι να πήγαινες στην δουλειά με ρούχα από τον ίδιο αερόσακο που έχει και το αυτοκίνητό σου;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda