Jeep Compass Vs Peugeot 3008
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Jeep Compass Vs Peugeot 3008

95.627 Επισκέψεις στο άρθρο (10/10/2020)

Premium και αναγνωρίσιμα: To ανανεωμένο Jeep Compass ρίχνεται εκ νέου στην αρένα των μικρομεσαίων SUV/crossover, συναντώντας εκεί το αντίστοιχο με premium και ξεχωριστό χαρακτήρα 3008 της Peugeot.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η κατηγορία των μικρομεσαίων SUV/crossover διαθέτει πανσπερμία προτάσεων ικανών να ικανοποιήσουν όλες τις ανάγκες του αγοραστικού κοινού. Για όλους εκείνους που θέλουν όμως κάτι το ιδιαίτερα ξεχωριστό σε εμφάνιση και με premium αύρα, δύο πολύ δυνατοί παίκτες είναι τα Jeep Compass και Peugeot 3008. Το πρώτο δέχθηκε πρόσφατα μια ανανέωση που το έχει αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο ενώ το πάντα επίκαιρο 3008 είναι μέσα στα δημοφιλέστερα μοντέλα της κατηγορίας. Ας δούμε την μεταξύ τους σύγκριση σε όλους τους τομείς.

Eμφάνιση: Πιο… Jeep το Compass, κομψό το 3008
Η σχεδιαστική γλώσσα του κάθε κατασκευαστή αντανακλάται με τον καλύτερο τρόπο κοιτάζοντας τα δύο αυτοκίνητα. Το μήκους 4.394 χλστ. Compass είναι επιβλητικό και ξεχωριστό, με στοιχεία που παραπέμπουν στα υπόλοιπα μοντέλα της Jeep. Η χαρακτηριστική εμπρόσθια μάσκα και οι ισορροπημένες αναλογίες τονίζουν τον premium και δυναμικό του χαρακτήρα. Σε αυτά τα δύο στοιχεία «πατάει» σχεδιαστικά και το Peugeot 3008 το οποίο ωστόσο ενσωματώνει στη σχεδίασή του πιο μυώδη χαρακτηριστικά, με έντονες γωνίες και μεγάλες επιφάνειες ενώ είναι και αυτό επιβλητικό σε κάθε σπιθαμή του 4.447 χλστ. μήκος του αμαξώματός του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto