To ανανεωμένο Jeep Compass έχει ευχάριστο εσωτερικό διάκοσμο και καλή ποιότητα υλικών, ενώ είναι και φανερά αναβαθμισμένο σε εξοπλισμό και ποιοτικά στοιχεία.
13 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

To ανανεωμένο Jeep Compass έχει ευχάριστο εσωτερικό διάκοσμο και καλή ποιότητα υλικών, ενώ είναι και φανερά αναβαθμισμένο σε εξοπλισμό και ποιοτικά στοιχεία.

Πιο όμορφο το εσωτερικό του 3008, premium & τα 2

95.662 Επισκέψεις στο άρθρο (10/10/2020)

H εικόνα στο εσωτερικό των δύο μοντέλων είναι ευχάριστη αλλά και ιδιαίτερα ποιοτική εκφράζοντας έναν premium χαρακτήρα. Το ανανεωμένο Jeep Compass αναβαθμίστηκε σε εξοπλισμό και συστήματα και είναι πιο σύγχρονο από το παρελθόν, ωστόσο βρίσκει απέναντί του ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σχεδιαστικά εσωτερικά της κατηγορίας και όχι μόνον. Το 3008 με την i-cockpit λογική της σχεδίασης εκφράζει φουτουριστικό και high-tech αέρα, ενώ και αυτό είναι πλούσιο σε εξοπλισμό. Ποιοτικά και τα δύο μοντέλα είναι εξαιρετικά, με τα υλικά τόσο τα μαλακά όσο και τα σκληρότερα να ικανοποιούν με την συναρμολόγηση και το φινίρισμά τους με το 3008 να έχει και εδώ ένα ελαφρύ προβάδισμα. Κατά τα άλλα και τα δύο χαρακτηρίζονται από τα συστήματα infotainment με αυτό του Compass να είναι πιο εύχρηστο και πιο όμορφο σε απεικόνιση, ωστόσο η συνολική εργονομία καθώς και η θέση οδήγησης είναι καλύτερα στο 3008.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Χώροι: Καλύτερο στις μετρήσεις το 3008
Οι χώροι προς όλες τις μετρήσεις μας είναι καλύτεροι στο Peugeot 3008 ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως το Jeep Compass δεν μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση 4 επιβάτες και τις αποσκευές τους. Η σημαντικότερη ωστόσο διαφορά εντοπίζεται στο εσωτερικό πλάτος του πίσω καθίσματος, όπου το Peugeot δίνει τη δυνατότητα με μικρές παραχωρήσεις να μετακινηθεί κι άλλος ένας επιβάτης, ενώ και ο χώρος αποσκευών έχει αρκετή διαφορά με 520 λίτρα στο 3008 και 438 λίτρα στο Compass.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

AUTOFIT PASXA
4green