Ο κ. Αλέξανδρος Ζούκος, Διευθυντής Πωλήσεων της Sigma motion μας αποκάλυψε μερικά ενδιαφέροντα πράγματα για το ελαστικό KUMHO Ecsta HS51.

ΚUMHO Ecsta HS51: Βραβευμένο & με μεγάλη διάρκεια ζωής

2.248 Επισκέψεις στο άρθρο (9/5/2019)

Με αφορμή το 2ο Live Mega Test ελαστικών του AutoΤρίτη κάναμε κάποιες ερωτήσεις στον κ. Αλέξανδρο Ζούκο, Διευθυντή Πωλήσεων της Sigma motion, για το ελαστικό KUMHO Ecsta HS51. Ποια είναι τα πλεονεκτήματά του;

Α.Τ.: Ποιο είναι το «κοινό στόχος» (ποιοι οδηγοί) για το Ecsta HS51 ;
Α.Ζ.: Παλαιότερα ήταν δύσκολο να επιτευχθεί η υψηλή επίδοση με την άνετη οδήγηση, όμως το HS51 αποτελεί τη χρυσή τομή μεταξύ των δύο οδηγικών κόσμων υποστηρίζοντας αντάξια και τα 2 χαρακτηριστικά. Αρα στόχος είναι ο κάθε οδηγός είτε επιθυμεί επιδόσεις είτε άνεση.

Α.Τ.: Τι υπόσχεται ο σχεδιασμός του ελαστικού σε αυτό το κοινό ;
Α.Ζ.: Ενισχυμένα πλαϊνά για γερό κράτημα. Ειδικές αυλακώσεις στο σώμα για απομάκρυνση του νερού. Ειδικές αυλακώσεις στα πλάγια για κράτημα σε φρενάρισμα υπό γωνία σε βρεγμένο. Μειωμένο θόρυβο.

Α.Τ.: Ποια τα πλεονεκτήματα του Ecsta HS51, πως συνδυάζει «άνεση και επιδόσεις» ,που αποδίδει καλύτερα (στεγνό-βρεγμένο) και που υπερτερεί σε σχέση με τον ανταγωνισμό του;
Α.Ζ.:
Είναι από τα λίγα ελαστικά που έχουν κερδίσει το red dot design award για δύο διαφορετικές χρονιές καθώς και πλήθος άλλων βραβείων. Είναι ένα ελαστικό που αποδίδει εξίσου καλά στο βρεγμένο και το στεγνό. Υπερτερεί σε σχέση με τον ανταγωνισμό γιατί πετυχαίνει πιο ομοιόμορφη φθορά πέλματος σε σχέση με τον ανταγωνισμό ενώ έχει και εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής.

Πατήστε «Επόμενη Σελίδα» για να επιστρέψετε στο 2ο Live Mega Test Ελαστικών!

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto