Αυτά είναι τα 5 μικρά SUV που δεν καίνε, χωρίς πρίζες και... ιστορίες!

Αυτά είναι τα 5 μικρά SUV που δεν καίνε, χωρίς πρίζες και... ιστορίες!

37.534 Επισκέψεις στο άρθρο (11/10/2022)

Η ήπια υβριδική τεχνολογία αποτελεί λύση για να μειωθεί η κατανάλωση καυσίμου. Για αυτό σας παρουσιάζουμε 5 ήπια υβριδικά SUVάκια που σας εξοικονομούν έως 1.400 ευρώ ανά έτος.

Μild hybrid και γλιτώνεις μέχρι 1.400 ευρώ /χρόνο

Η «καυτή» κατηγορία των μικρών crossover και SUV έχει κερδίσει το αγοραστικό κοινό, καθώς προσφέρουν την ευελιξία μικρού μοντέλου συνδυασμένη με ευρυχωρία και ταυτόχρονα εξασφαλίζουν πανοραμική θέση οδήγησης και μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος για τις αποδράσεις από την γκρίζα καθημερινότητα. Και από κατανάλωση; Έχουν τη λύση για να γλιτώσεις μέχρι 1.400 ευρώ /έτος και λέγεται ήπια υβριδική τεχνολογία. Και επειδή η οικονομία μετράει, πραγματοποιούμε την Μεγάλη Digital Έκθεση Οικονομίας, ώστε να ενημερωθείτε για το πώς μπορείτε να κερδίσετε 2.000 έως 3.000 ευρώ το χρόνο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ξέρετε τι είναι η mild hybrid τεχνολογία;

Η αρχιτεκτονική ενός ήπιου υβριδικού συστήματος (mild hybrid τεχνολογία) είναι παρόμοια στα περισσότερα μοντέλα, που σημαίνει ότι υπάρχει μία μονάδα η οποία συνδέεται με τον στροφαλοφόρο άξονα (δλδ. αυτός που δίνει κίνηση). Η μονάδα περιλαμβάνει μια μπαταρία ιόντων λιθίου και έναν ηλεκτροκινητήρα/γεννήτρια. Ο «πρωταγωνιστικός» ρόλος ανήκει στον κινητήρα εσωτερικής καύσης και ο ηλεκτροκινητήρας τροφοδοτεί διάφορα περιφερειακά συστήματα με αποτέλεσμα να μειώνεται η κατανάλωση και οι εκπομπές ρύπων, ενώ ταυτόχρονα είναι εφικτή η αύξηση της ιπποδύναμης για συγκεκριμένη χρονική διάρκεια. Πάμε λοιπόν να δούμε 5 μικρά SUVάκια με mild hybrid τεχνολογία, τι καίνε και πόσο κοστίζουν.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Σχολιάστε
DIAGONISMOS BRIDGESTONE
RENAULT TRAFIC