Κάνει ντεμπούτο την 1η Απριλίου η νέα Toyota GR Corolla
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Κάνει ντεμπούτο την 1η Απριλίου η νέα Toyota GR Corolla

3.529 Επισκέψεις στο άρθρο (29/3/2022)

Λίγες ώρες έμειναν για την πρεμιέρα της «καυτής» Toyota GR Corolla καθώς η εταιρεία μέσω ενός teaser βίντεο αποκάλυψε πως το μοντέλο θα κάνει ντεμπούτο τις πρώτες πρωινές ώρες της 1ης Απριλίου.

Έφτασε η ώρα της αποκάλυψης

Η Toyota μέχρι στιγμής έχει δημοσιεύσει ουκ ολίγα teaser αναφορικά με την έλευση της νέας GR Corolla, ωστόσο πλέον έφτασε η ώρα το μοντέλο να αποκαλυφθεί στο κοινό. Με ένα teaser βίντεο, στο οποίο εμφανίζονται διάσπαρτα σημεία του «καυτού» hatchback, η ιαπωνική μάρκα αναφέρει πως θα πραγματοποιήσει την αποκάλυψη του το βράδυ της 31ης Μαρτίου στις ΗΠΑ, δηλαδή τις πρώτες πρωινές ώρες της 1ης Απριλίου για την Ελλάδα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Νέες εικόνες από το εξωτερικό μέρος

Βλέποντας το βίντεο μπορούμε να δούμε διάφορα σημεία του εξωτερικού όπως το μπροστινό φτερό της GR Corolla με ενσωματωμένους αεραγωγούς, την μαύρη ζάντα με την κόκκινη δαγκάνα, αλλά και το μαρσπιέ όπου δεσπόζει το λογότυπο «GR-FOUR», θυμίζοντας σε όλους πως το επερχόμενο αυτοκίνητο θα εξοπλίζεται με το εξελιγμένο σύστημα τετρακίνησης που χρησιμοποιεί η Toyota και στο GR Yaris.

Έρχεται με 300 άλογα και 370 Nm ροπής

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, το μοντέλο θα εξοπλιστεί με τον 3κύλινδρο turbo βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 1,6 λίτρων του GR Yaris στο οποίο προσφέρει 261 ίππους με 360 Nm ροπής. Ωστόσο για τη μεγαλύτερη GR Corolla το μοτέρ θα πάρει μία μικρή αναβάθμιση για να είναι ικανό να «βγάζει» 300 άλογα και 370 Nm ροπής. Το μοτέρ θα συνδυάζεται αρχικά με 6άρι μηχανικό κιβώτιο ενώ η αυτόματη μετάδοση ίσως γίνει διαθέσιμη σε μεταγενέστερο χρόνο.
 
Πλέον άπαντες βρισκόμαστε εν αναμονή της επίσης πρεμιέρας όπου και θα μάθουμε τα πάντα για την πολυαναμενόμενη GR Corolla. Μέχρι τότε ρίχτε μία ματιά στο teaser βίντεο της Toyota.

Δεν είναι ψέμα!
-Πρωταπριλιάτικα θα γίνει η πρεμιέρα της «καυτής» Toyota GR Corolla.
-Νέο teaser βίντεο από την ιαπωνική μάρκα.
-Πιθανότατα έρχεται με 300 άλογα και 370 Nm ροπής.
Είναι ένα από τα μοντέλα που περιμένεις με αγωνία;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

AUTOFIT PASXA
4green