• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
2 φωτογραφίες »

Προ των πυλών το νέο Honda Civic (+video)

6.460 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/11/2020

Ένα αρκετά αποκαλυπτικό video για τον ερχομό του νέου Civic δημοσίευσε η Honda. Θα έχει η νέα γενιά παρόμοια σχεδίαση με την τωρινή; Για δείτε.


Στις 17 Νοεμβρίου στην Αμερική (ξημερώματα 18ης στην Ευρώπη) θα κάνει ντεμπούτο το ολοκαίνουριο Honda Civic σεντάν σε μορφή πρωτότυπου, όπως ανακοίνωσε η ίδια η φίρμα, δημοσιεύοντας παράλληλα ένα αρκετά αποκαλυπτικό teaser video.

Το αυτοκίνητο που θα παρουσιαστεί διαδικτυακά δεν θα είναι είναι αυτό που θα μπει στην παραγωγή, καθώς θα πρόκειται για ένα πρωτότυπο, ωστόσο θεωρείται πως το τελικό αποτέλεσμα δεν θα έχει μεγάλες διαφορές από το μοντέλο που θα γνωρίσουμε την επόμενη εβδομάδα.

Η Ηοnda διέρρεε το προηγούμενο διάστημα πως θα ακολουθήσει νέο μονοπάτι για την σχεδίαση του νέου Civic και αυτό αποδεικνύεται από το 15 δευτερολέπτων video που αποκάλυψε. Το νέο Civic δεν θα έχει τόσο ακραία και «αμφιλεγόμενη» εμφάνιση όσο η τωρινή γενιά, με το video να δείχνει πως θα συναντήσουμε νέα φωτιστικά σώματα με νέας σχεδίασης LED DRL, αναδιαμορφωμένη γρίλια και νέα πίσω φώτα με νέα γραφικά.

Τις προηγούμενες εβδομάδες ήρθαν στο φως και κάποιες εικόνες που αφορούσαν τον εσωτερικό διάκοσμο του μοντέλου. Οι σχεδιαστές της Honda φαίνεται πως έχουν αλλάξει τη διάταξη στο ταμπλό τοποθετώντας το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης στην κορυφή. Κάτω από την οθόνη που θα φιλοξενεί το infotainment βρίσκονται οι αεραγωγοί, ενώ το κενό που υπάρχει από κάτω δεν αποκλείεται να είναι το σημείο όπου θα εγκατασταθούν τα χειριστήρια για το σύστημα κλιματισμού. Στο κάτω μέρος υπάρχει ένα πολύ μεγάλο άνοιγμα που πιθανότατα θα φιλοξενήσει έναν αρκετά μεγάλο χώρο αποθήκευσης, μπροστά ακριβώς από τον επιλογέα ταχυτήτων. Εκεί δεν αποκλείεται να τοποθετηθούν και οι θύρες USB.
 
Σε γενικές γραμμές η σχεδίαση του ταμπλό φαίνεται πολύ πιο ήπια από αυτή του τρέχοντος μοντέλου, αν και αυτό θα μπορούσε να είναι αποτέλεσμα των δισδιάστατων εικόνων. Σημειώνουμε δε πως το ταμπλό έχει περισσότερες ευθείες γραμμές από το τρέχον, οι αεραγωγοί φαίνονται πιο στενοί, ενώ η μετακίνηση της οθόνης για το infotainment δίνει στο εσωτερικό μια πολύ πιο καθαρή εμφάνιση.   

Περισσότερες πληροφορίες και εικόνες αναμένεται να αποκαλυφθούν σύντομα.
 

107 διαθέσιμα άρθρα για HONDA  CIVIC

Tags: HONDA CIVIC