Κάτι κάνει καλά η Hyundai, αλλά τι ακριβώς είναι;

Κάτι κάνει καλά η Hyundai, αλλά τι ακριβώς είναι;

14.686 Επισκέψεις στο άρθρο (8/1/2023)

Με όλα της τα μοντέλα στις πρώτες θέσεις πωλήσεων, η Hyundai είναι μάρκα με μία από τις πιο αξιοζήλευτες γκάμες στην αγορά.

Πουλάει, αρέσει & κερδίζει όλο και περισσότερους πιστούς

Τι έχουν τα μοντέλα της Hyundai σήμερα και είναι τόσο ψηλά στις πωλήσεις; Τι έχει καταφέρει η μάρκα και πείθει την αγορά, σε κάθε κατηγορία, να προτιμήσει τα αυτοκίνητά της. Δεν μπορεί, κάτι κάνει καλά. Τι;
 
Η Hyundai έχει αυτή τη στιγμή το πρώτο σε πωλήσεις μίνι της αγοράς, το i10, και το τρίτο σε πωλήσεις μικρομεσαίο, το i30. Αν αυτά δεν είναι αρκετά για να πείσουν πως η γκάμα της μάρκας πάει καλά, τότε το Tucson στην 4η θέση στα SUV της κατηγορίας του, και το i20, στην πέμπτη θέση στα μικρά, μάλλον διώχνουν κάθε αμφιβολία.
 
Από τα βασικά της μοντέλα, το «χειρότερο» σε κατάταξη είναι το Kona στην 9η θέση της κατηγορίας, που όμως πουλάει περισσότερο από άλλα διάσημα μοντέλα, όπως το Renault Captur, ή ακόμη και αυτό το ίδιο το Nissan Qashqai. Δηλαδή πουλάει «καλά».
 
Για την Hyundai σήμερα αυτή η εικόνα είναι αναμενόμενη. Δεν ισχύει το ίδιο για ένα (μικρό πλέον) κομμάτι της αγοράς που παρόλη την επιτυχία της μάρκας, την βλέπει ακόμη με μια κάποια δυσπιστία. Όμως η Hyundai έχει σήμερα την αξιοζήλευτη θέση τα μοντέλα της όχι μόνο να πουλάνε καλά, αλλά και να γίνονται ο βασικός στόχος του ανταγωνισμού. Πως το πέτυχε;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συνέχεια του άρθρου >>>
ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda