Φουλάρουν βενζίνη και φεύγουν χωρίς να πληρώσουν!

Φουλάρουν βενζίνη και φεύγουν χωρίς να πληρώσουν!

4.355 Επισκέψεις στο άρθρο (25/5/2022)

Οι απαγορευτικές τιμές στα καύσιμα έχουν αυξήσει κατακόρυφα τα περιστατικά κλοπής. Φουλάρουν και φεύγουν χωρίς να πληρώσουν λένε οι βενζινοπώλες!

Φουλάρουν και εξαφανίζονται

Η άνοδος στις τιμές των καυσίμων δεν έχει φέρει πονοκέφαλο μόνο στους ιδιοκτήτες των οχημάτων που βλέπουν τα χρήματά τους να μην φτάνουν για να γεμίσουν το ρεζερβουάρ, αλλά και στους ιδιοκτήτες πρατηρίων υγρών καυσίμων. Οι βενζινοπώλες πέραν του γεγονότος πως βλέπουν την κίνηση στα πρατήρια να είναι μειωμένη, αναφέρουν πως πολλές φορές έρχονται αντιμέτωποι με περιστατικά κλοπών!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

30% μειωμένη η κίνηση στα βενζινάδικα

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Γιώργου Γαβριηλίδη, μέλους της Ένωσης Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης (ΕΝΒΕΘ), που σε δηλώσεις του στο ThessToday.gr επεσήμανε ότι η πρακτική του «βάζω βενζίνη και εξαφανίζομαι» σε συνδυασμό με την πτώση της κίνησης στα πρατήρια κατά 30% σε σχέση με τον Μάρτιο του 2021, ενδεχομένως να οδηγήσει σε αλυσιδωτά λουκέτα, κυρίως για τις επιχειρήσεις, που όπως υπογραμμίζει, «λειτουργούν με νομιμότητα».

Αιμορραγούν τα πρατήρια λόγω της λαθρεμπορίας

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του ο κος, Γαβριηλίδης αναφέρθηκε και στα κυκλώματα λαθρεμπορίας καυσίμων που λυμαίνονται τον χώρο. «Ένα “καθαρό” πρατήριο το οποίο είναι τίμιο, πρέπει να πολεμήσει με το πλαφόν της κυβέρνησης, τα μεγάλα έξοδα, ενώ τίθεται αντιμέτωπο και με τη λαθρεμπορία, από την οποία αιμορραγεί και εξαιτίας της χάνει πελατεία. Όλα αυτά καταλαβαίνουμε ότι οδηγούν κάποια στιγμή στην πλήρη εξαφάνιση αρκετών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται από οικογενειάρχες», επεσήμανε.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
test center