• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
6 φωτογραφίες »

Σύγχρονο και νεανικό είναι το εσωτερικό του Picanto, ενώ η ποιότητα κατασκευής είναι καλή παρά τα σκληρά πλαστικά.

Εσωτερικό: Νεανικό το Aygo, καλοί χώροι στο Picanto, εργονομικό το Space Star

164.055 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/8/2020

Οι βασικές εκδόσεις των τριών μοντέλων δεν επηρεάζουν σημαντικά την εικόνα τους στο εσωτερικό, με τον διάκοσμο να διαφέρει ανά περίπτωση.

Το ανανεωμένο Mitsubishi Space Star είναι λίγο μουντό στο εσωτερικό του λόγω των σκουρόχρωμων επιφανειών του, όμως σε τελική ανάλυση ικανοποιεί για τα δεδομένα της κατηγορίας. Επίσης, έχει όμορφες επενδύσεις καθισμάτων και παρουσιάζεται αρκετά πιο πρακτικό και με καλύτερη εργονομία από τα τρία. Στη βασική του έκδοση δεν έχει ηχοσύστημα (σ.σ. είπαμε σε αυτή την κατηγορία δικαιολογούνται ελλείψεις στις αρχικές εκδόσεις) ενώ από πλευράς ποιότητας τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι στο σύνολό τους σκληρά στην υφή, ικανοποιώντας περισσότερο με τη συναρμογή και το φινίρισμά τους.

Το εσωτερικό του Kia Picanto είναι όμορφο και μοντέρνο και εκφράζει νεανικό χαρακτήρα, περιλαμβάνοντας από τη βασική του έκδοση αρκετά καλό επίπεδο εξοπλισμού. Τα σκληρά πλαστικά του είναι καλής ποιότητας και έχουν προσεγμένο φινίρισμα και συναρμογή, ενώ η άνετη θέση οδήγησης και η καλή ορατότητα που εκείνη προσφέρει συμπληρώνουν την ευχάριστη εικόνα του.

Σχεδιαστικά διακρίνουμε μια «εύθυμη» εικόνα στο εσωτερικό του Aygo το οποίο χαρακτηρίζεται και εδώ από έντονες γωνίες και περιγράμματα. Η μινιμάλ αισθητική του κερδίζει τις εντυπώσεις με την πρακτικότητα και την εργονομία να προσθέτουν πόντους στο σύνολο, ενώ τα σκληρά πλαστικά είναι καλά σε ποιότητα και προβάλλουν και προσεγμένο φινίρισμα. Ο βασικός του εξοπλισμός έχει και αυτός κάποιες ελλείψεις, όπως τα ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός.

Στο πεδίο των χώρων το αρκετά μικρότερο σε διαστάσεις Toyota Aygo δεν μπορεί να ακολουθήσει τη μάχη που δίνουν τα άλλα δύο αυτοκίνητα, με το Picanto αν και μίνι να κερδίζει στις λεπτομέρειες το λίγο πιο μακρύ Space Star (3,8 μ.). Σε σχέση με το τελευταίο, το Picanto παρουσιάζει καλύτερο χώρο για τους πίσω επιβάτες (στο κεφάλι και στα γόνατα) και μεγαλύτερο χώρο αποσκευών (255 λίτρα), αλλά υπολείπεται στο εσωτερικό πλάτος έναντι του Space Star, όπως έδειξαν τα όργανα μετρήσεών μας. Τέλος, θεωρητικά, σε Picanto και Space Star χωράνε πίσω 3 επιβάτες, αρκεί να μην είναι ενήλικες.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)