• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
4 φωτογραφίες »

To Kia Picanto είναι ολοκληρωμένο οδηγικά, εστιάζοντας στις αστικές συνθήκες αλλά με ωραία εικόνα και σε εκτός πόλης διαδρομές.

Στο δρόμο: Εύκολα στην πόλη και τα 3, άνετο στις λακκούβες το Space Star

163.712 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/8/2020

Η οδική συμπεριφορά των τριών μοντέλων εστιάζει προφανώς στις άνετες μετακινήσεις και στην ευελιξία, στοιχείο που σαφέστατα εμφανίζουν αμφότερα στο δρόμο.

Το ανανεωμένο Mitsubishi Space Star είναι αναβαθμισμένο και οδηγικά, προσφέροντας πολύ καλά επίπεδα άνεσης μέσω της μαλακής ρύθμισης της ανάρτησής του ενώ για την ευελιξία του φροντίζει αρχικά το τιμόνι του που είναι ελαφρύ και κόβει πολύ, δίδοντάς του ένα πλεονέκτημα στις αστικές μετακινήσεις. Από την άλλη αυτά επηρεάζουν την οδική του συμπεριφορά εκτός πόλης αφού εκεί τόσο το τιμόνι όσο και οι αυξημένες κλίσεις του αμαξώματός του δεν προδιαθέτουν για κάτι περισσότερο από τις απλές και ασφαλείς μετακινήσεις.

Το Kia Picanto παρουσιάζει πολύ ευχάριστη και «ώριμη» οδική συμπεριφορά με λογικές κλίσεις του αμαξώματος και αμεσότητα, κερδίζοντας έτσι επιπλέον βαθμούς σε υπεραστικές συνθήκες κίνησης, χωρίς όμως να θυσιάζει την άνεση και την κορυφαία ευελιξία του. Η αίσθηση από το βελτιωμένο αλλά μέτριο σύστημα διεύθυνσης δεν αρκεί για να «χαλάσει» την καλή οδηγική του ταυτότητα, ούτε τα μέτρια σε απόδοση φρένα που σε αυτή την βασική έκδοση διαθέτουν ταμπούρα στον πίσω άξονα.

Παρά τον σχετικά μεγάλο κύκλο στροφής, οι compact διαστάσεις καθιστούν την οδήγηση του Aygo στην πόλη παιχνιδάκι, ενώ η ανάρτηση λειαίνει μια χαρά τις ανωμαλίες στους δρόμους και τα σαμαράκια. Έξω από τα τείχη της πόλης, το Aygo αν και έχει την τάση να γέρνει, προσφέρει σιγουριά στο «στρίψιμο», καλά επίπεδα πρόσφυσης και απόλυτα προβλέψιμες αντιδράσεις για τα δεδομένα της κατηγορίας. Το τιμόνι με την ηλεκτρική μεταβαλλόμενη υποβοήθηση προσφέρει ικανοποιητική πληροφόρηση, ενώ ιδιαίτερα καλή -για μίνι- είναι και η επίδοση των φρένων.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)