• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το ανανεωμένο VW up! ξεκινάει στην Ευρώπη την εμπορική του «καριέρα». Δείτε τι άλλαξε στο γερμανικό μίνι μοντέλο.

Το ανανεωμένο up! διαθέτει ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, νέα φωτιστικά σώματα με LED φώτα ημέρας, μεγαλύτερους καθρέφτες με ενσωματωμένα τα φλας, ενώ πίσω ξεχωρίζουν ο διαχύτης και τα νέα φωτιστικά σώματα.

Το νέο up! TSI κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 10,0 δλ., με την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 185 χλμ./ώρα. Η μέση κατανάλωση που δίνει ο κατασκευαστής είναι 4,4 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 102 γρ./χλμ.

Φρεσκαρισμένη η ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του ανανεωμένου VW up!, ενώ πλουσιότερος εμφανίζεται και ο διαθέσιμος εξοπλισμός.

Ντεμπούτο κάνει και το Up! Beats special edition, το οποίο διαθέτει προηγμένο ηχοσύστημα Beats Audio 300W με 8κάναλο ενισχυτή και 7 ηχεία.

Ξεκινάει το ανανεωμένο up!

4.289 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/5/2016

H VW άνοιξε τα βιβλία των παραγγελιών της για την ανανεωμένη εκδοχή του up!, με τη μεγάλη είδηση να προέρχεται από τον εμπλουτισμό της παλέτας του, με το 3κύλινδρο 1.0 TSI σύνολο των 90 ίππων.

 
Η Volkswagen είχε επιλέξει την έκθεση της Γενεύης τον περασμένο Μάρτιο, για να μας «συστήσει» με το ανανεωμένο up!. Πλέον, η γερμανική φίρμα ξεκίνησε να δέχεται παραγγελίες για το μίνι μοντέλο της, με τις τιμές στη Γερμανία να ξεκινούν από τα 9.850 ευρώ. Επιπλέον, ντεμπούτο κάνει και το Up! Beats special edition (13.150 ευρώ), το οποίο όπως και το αντίστοιχο Polo, διαθέτει προηγμένο ηχοσύστημα Beats Audio 300W με 8κάναλο ενισχυτή και 7 ηχεία.

Η ανανεωμένη εκδοχή του Volkswagen up! ξεχωρίζει περισσότερο για τις τεχνικές επεμβάσεις που έχει δεχτεί, παρά για το αισθητικό «φρεσκάρισμα» που πραγματοποιήθηκε. Σχεδιαστικά, το ανανεωμένο up! διαθέτει ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, νέα φωτιστικά σώματα με ενσωματωμένα LED φώτα ημέρας, μεγαλύτερους καθρέφτες με ενσωματωμένα τα φλας, ενώ πίσω ξεχωρίζουν ο διαχύτης και τα νέα φωτιστικά σώματα. Επιπλέον, η παλέτα των χρωμάτων του εμπλουτίζεται και αποτελείται από 13 αποχρώσεις αμαξώματος και 4 για την οροφή.

Στο εσωτερικό, υπάρχουν 10 σχέδια για την κεντρική κονσόλα, ενώ νέο είναι το ηχοσύστημα της Beats Audio των 300W. Καινούργιο είναι και το σύστημα κλιματισμού Climatronic, που διαθέτει τεχνολογία Pure Air. Ενδιαφέρον στοιχείο είναι και ο κρυφός φωτισμός των ακριβών εκδόσεων, σε άσπρο για το high up!, πορτοκαλί για το cross up! και μπλε για το e-up!.

Η μεγαλύτερη αλλαγή, όμως, υπάρχει κάτω από το καπό του ανανεωμένου up!, καθώς εκεί τοποθετείται για πρώτη φορά το τρικύλινδρο 1.0 TSI σύνολο των 90 ίππων, το οποίο προσφέρει ροπή 160 Nm, διαθέσιμη από τις 1.500 σ.α.λ. Πρόκειται για μια χαμηλότερη εκδοχή του συνόλου των 115 αλόγων που φορά το Golf BlueMotion TSI.

Το νέο up! TSI κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 10,0 δλ., με την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 185 χλμ./ώρα. Η μέση κατανάλωση που δίνει ο κατασκευαστής είναι 4,4 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 102 γρ./χλμ. Κατά τα γνωστά, συνεχίζουν και τα δύο MPI των 60 και 75 ίππων.