Ξεκίνησε η παραγωγή της Mercedes EQS SUV
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ξεκίνησε η παραγωγή της Mercedes EQS SUV

2.257 Επισκέψεις στο άρθρο (26/8/2022)

Οι πρώτες Mercedes EQS SUV βγήκαν από τη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου της premium φίρμας στην Αμερική, εκεί όπου θα κατασκευάζεται αποκλειστικά η πολυτελής ηλεκτρική ναυαρχίδα των SUV του «αστεριού» με ισχύ έως 544 άλογα.

Η Mercedes-Benz θα παράγει αποκλειστικά το πλήρως ηλεκτρικό SUV EQS στο εργοστάσιό της στη Βόρεια Αμερική. Αυτά τα οχήματα που βγαίνουν από τη γραμμή είναι ένα βασικό βήμα στην παγκόσμια πρωτοβουλία της Mercedes-Benz Cars να παράγει οκτώ πλήρως ηλεκτρικά οχήματα σε επτά τοποθεσίες και τρεις ηπείρους φέτος. Το macho SUV ενσωματώθηκε στη σειρά παραγωγής στο εργοστάσιο της Mercedes-Benz στην Tuscaloosa της Αλαμπάμα, εκεί όπου παράγονται μεγάλα SUV της premium φίρμας από το 1997. Επιπλέον, στο συγκεκριμένο εργοστάσιο θα παράγεται και το πολυτελές ηλεκτρικό EQE SUV, αργότερα μέσα στη χρονιά.

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με τη λιμουζίνα EQS, αλλά και το επιβλητικό EQE, η Mercedes-Benz έχει εισέλθει σε μια νέα, αποκλειστικά ηλεκτρική εποχή στις ανώτερες κατηγορίες της αγοράς. Το EQS SUV είναι το τρίτο μοντέλο με αυτήν την αρχιτεκτονική που αναπτύχθηκε για ηλεκτρικά οχήματα. Το premium SUV προσφέρει άπλετο χώρο, άνεση και συνδεσιμότητα για έως και επτά επιβάτες στο πρωτοποριακό, πολυτελές εσωτερικό του. Χάρη στους ισχυρούς ηλεκτρικούς κινητήρες, την απόκριση της τετρακίνησης 4MATIC και την έξυπνη λειτουργία οδήγησης off-road, το EQS SUV είναι επίσης ικανό να αντιμετωπίσει κάθε δυσκολία σε όλα τα τερέν.

Το εργοστάσιο της Tuscaloosa χρησιμοποιεί ψηφιακές, βιώσιμες, αποδοτικές και ευέλικτες μεθόδους παραγωγής τελευταίας τεχνολογίας και ακολουθεί το σχέδιο του εργοστασίου 56 της εταιρείας στο Sindelfingen της Γερμανίας, το οποίο συμβολίζει το μέλλον της αυτοκινητοβιομηχανίας της Mercedes-Benz. Χάρη στις πρώτες επενδύσεις στην ευέλικτη παραγωγή και τη χρήση του υπερσύγχρονου ψηφιακού οικοσυστήματος παραγωγής MO360, η Mercedes-Benz είναι ήδη σε θέση να παράγει ηλεκτρικά οχήματα με μπαταρία σε μεγάλους όγκους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

PEUGEOT NEW EVANS
4green