Lamborghini: «Όσοι είχαν την παλιά πήραν και την καινούρια Countach»
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Lamborghini: «Όσοι είχαν την παλιά πήραν και την καινούρια Countach»

2.379 Επισκέψεις στο άρθρο (20/12/2021)

H Lamborghini ανακοίνωσε πως αυτοί που είχαν αποκτήσει την πρώτη Countach είναι και αυτοί που έσπευσαν να αγοράσουν και την καινούρια.

Δημοφιλής η νέα Countach σε όσους είχαν αγοράσει και την προηγούμενη

Η Lamborghini λάνσαρε την περιορισμένης παραγωγής Countach LPI 800-4 τον περασμένη Αύγουστο για να γιορτάσει την επέτειο των 50 ετών από  τον ερχομό του θρυλικού μοντέλου και γρήγορα έγινε γνωστό πως και τα 112 αυτοκίνητα που θα κατασκευαστούν είχαν ήδη πουληθεί.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Lamborghini: «Oι αγοραστές δεν μπορούσαν να της αντισταθούν»

Η εταιρεία ανακοινώνει τώρα πως οι περισσότεροι αγοραστές της νέας Countach έχουν στο γκαράζ τους και την παλιά σημειώνοντας συγκεκριμένα πως «οι περισσότερες παραγγελίες έγιναν από φίλους της φίρμας που κατείχαν την πρώτη Countach και δεν μπορούσαν να αντισταθούν να αγοράσουν την καινούρια στα ίδια χρώματα». Και τα 112 αυτοκίνητα θα παραδοθούν στους νέους τους ιδιοκτήτες κάποια στιγμή μέσα στο 2022.

Ήπια υβριδική με V12 μοτέρ και συνολική ισχύ 814 ίππων

Θυμίζουμε πως καρδιά της Countach LPI 800-4 είναι ένα ήπια υβριδικό κινητήριο σύνολο που αποτελείται από έναν V12 κινητήρα απόδοσης 814 ίππων και ένα ηλεκτρικό σύστημα 48V. Ο βενζικοκινητήρας κάνει την περισσότερη δουλειά καθώς αποδίδει 780 άλογα ενώ το ηλεκτρικό μοτέρ μόλις 34 άλογα, και τα δύο όμως συνεργάζονται με ένα 7άρι κιβώτιο που στέλνει την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς (εξού και το «4» στο όνομα). Όπως και στην Sian, το σύστημα ανάκτησης ενέργειας αποθηκεύει ό,τι μπορεί να διασώσει σε υπερπυκνωτές και όχι σε μπαταρία λιθίου, ώστε να κρατηθεί το βάρος του αυτοκινήτου όσο το δυνατόν χαμηλότερα. Όσον αφορά τις επιδόσεις, το 0-100χλμ./ώρα γίνεται σε 2,8 δευτερόλεπτα, το 0-200 σε 8,6 δευτερόλεπτα, ενώ η μέγιστη τελική ταχύτητα ορίζεται στα 355 χλμ./ώρα. Καταλαβαίνετε πως είναι σαφώς πιο γρήγορη από τoν θρυλικό προγονό της.
Φανταζόμαστε πως δεν ξέρουν σε ποια να πρωτομπούν!
- «Oι αγοραστές δεν μπορούσαν να της αντισταθούν» λένε οι Ιταλοί
- Ήπια υβριδική με V12 μοτέρ και συνολική ισχύ 814 ίππων
- Το 0-100χλμ./ώρα γίνεται σε 2,8 δευτερόλεπτα!
Σας αρέσει η νέα Countach; Θα την παίρνατε εάν είχατε τα 2 εκατομμύρια που κοστίζει ή θα αγοράζατε άλλο αυτοκίνητο;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

home pro
VW CRAFTER LEASEPRO